Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. ako je nesto bilo korisno ovih dana to je sto se videlo da najvise 5-6 ljudi drzi ceo sajt taocima

2. Ja namerno napisem polutransferican post niko ne reaguje, ti napises bilo sta zadoje te kurcem, bombas napise bilo sta osim onoga sa duvanom(rispekt za to) nadoje ga kurcem, dzimi se pojavi sa nekim idejama nadoje ga kurcem. Ko je ovde sasvim potpuno sasvim najbolji legenda vukajlije jasam a esam musliman nisam molim lepo

Pseto, to je makar prosto.

Niko ne reaguje obzirom da se ližeš sa pola sajta, pa ti drže stranu. Zapitaš li se kako to da uvek jedni isti ne reaguju na ovakve tvoje blamove, a imao si ih mali milion.

S druge strane, mene normalno da će hraniti govnima isti oni koje napušavam, to je normalno i to se očekuje.

Sa tobom nisam imao nameru da ulazim u konflikt, čak sam u nekom trenutku počeo i da te gotivim, valjda po inerciji jer te gotive glave sa kojima se ja gotivim i ajde sad kud i svi. Ali ti si onda ispao bugarski ustaša, okrenuo se protivu institucije Romba Rocka i to se moralo sankcionisati. Izdaju ne praštam. Pokazao si da si u suštini persona vrlo slična Tilmu, koji je tvoj arhineprijatelj. Vas dvojica imate mnogo toga zajedničkog, stoga predlažem da počnete da se pozivate na slavu, eventualno i okumite

3. Bomb koristis Duloovu psihologiju
    A mene svi napadaju a urotili su se protiv mene njih 10 jadan ja a ostavite me na miru nepravda
    Druze niko te ne dira radi sta oces jebemo budi kineski car sto se mene tice

4. A kad si delio banove k'o dividendu, onda nisi kukao da si jadan. Nego da si vlasnik sajta

5. pa eto ne dirate nikog kao Dula sto niko nije dirao... drugo nema vas deset, ima vas 5-6 i moras da shvatis da je ogromnoj vecini ljudi pun kurac sranja kojeg sprovodis. Druga je stvar sto vecinu zaboli kurac da se raspravlja sa bilo kim, pa mislis da ja eto jedem govna.

Ti mozes da se ljutis do ujutru, puce mi kurcina, ali jednostavno nemas inteligenciju da to barem radis na kulturan i jebacki nacin. Kurvanski je skloniti nekog cim ti ne odgovara. Ja ti kazem da ste ti , Kosmopolita i Truc najveci razlog raspada jer prosto zivis u deluzijama, ne poznajes ljudsku psihu niti bilo sta drugo.

Da ne banujete ljude znas koliko bi me boleo kurac da ti bilo sta govorim internet sajt treba da bude mesto otvoreno za sve i svako ima pravo da prica sta hoce. A ne da banujes ljude cim ti se nesto ne svidi, a cutis ko kurva i smejes se dok meni neko psuje decu i vredja familiju. Rekoh ne znam te licno, boli me kurac za tebe, mozda si i najbolji covek na svetu privatno. Ali onlajn si dvolicna picketina i jajara sa kojom ne bih popio onlajn pivo.

A koliko ste sigurni u sebe govore i ova dva tri dana. Toliko razumes moram ti priznati, da dodju dva lika posle 5 godina napisu nesto i izbezumite se. Kao ciganski navijaci kad KK Partizan poveze dve pobede protiv Olimpije, odmah evo ruse Zvezdu, vracaju govna... pa jebote sta hoces, ne kapiram. Hoces da niko ne iznosi misljenje? Hoces da imas sajt za 5 ljudi i tri dupelizca? Ako to hoce kazi javno, jer niko normalan nece da obitava i sluzi ti za lecenje kompleksa. Sto se mene tice mozes da mi popusis kurac, Kosmpolita i Truc pod hitno treba da bude skinuti sa mesta moderatora kako bi tebe i jos par njih sveli na nivo svih ostalih. I onda mozemo da budemo i onlajn drugari. Do tada pogldaj sta sam napisao u vezi pusenja.

6. Ti si bre lud al sad bez zezanja

7. To je potpuno irelevantno za pricu, ja i takav imam stav i znam sta pricam.

8. Vidis sad si mi ni sa cim izazvan napisao da pusim kurac i nisi banovan odma si pojeo govna koja si izasrao gore

9. Da se nije digla dzeva bio bih banovan jos pre dva dana. Ovako ne smes jer si picka. O tome ti govorim, fali ti stav jebiga. Dvolican si.

10. Hahahah lud si jebi ga
    Kakva dzeva bre ne tripuj se boli mene kurac i za Dzimija i tebe i koga god vec sta pricas to
    Cuj digla se dzeva

11. ja ti rekoh, ako zelis dobro sajtu ovo dvoje trebaju biti degradirani, najdobronamernije mislim... imaces daleko vise prijatelja na sajtu, mada koga boli kurac za prijatelje na sajtu jebeno, hahaha. Zloupotrebili ste polozaj, banovali ste sve grobare sa sajta posle visemesecnog i visegodisnjeg izivljavanja.

12. Haha da da Kosmopolita je poznati Delija
    Mislim da je i vodja navijača pa vam se ovde sveti
    Teorija zavere da Grobare mrze i na Vukajliji

13. Druže obraćaš se meni kao da ja mogu da razmodujem Truća i Kosmu ti si nerealna pojava

14. prekini sa sranjem, kajzen vise nije vlasnik sajta i to znamo obojica

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.