Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
"Za sva politicka desavanja uvek prvo saznam na @vukajlija :-)"
Kolač U Tiganju | 27. April 2011.
Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...
ovako su se legende šalile :))
Pa stvarno moraš da budeš ograničen i da ne daš neki vremenski kontekst fori. Mene nije sramota da kažem da mi je 2009 to bilo smešno.
Ne sad smešno umirem ali fina dosetka lolo
a sad kad nisam napisao od kad je svi misle da je od pre četri godine
da me ne shvate ljudi pogrešno, na vukajliji sam nebitan, u ril lajfu tj. "pravom životu" što se ono kaže, baš sam naočit badža, možda to i ide obrnuto proporcionalno
Sve je bilo novo, zato je i omnipotentna baba onako dobro prošla, nova forma
omnipotentna baba ti stoji kao primer za linkovanje zapata druže, zato je dobro prošla
prvo je bila najpopularnija defka, pa je tek onda postala primer za linkovanje kashof
aha nisam znao praštajte
da me ne shvate ljudi pogrešno, na vukajliji sam nebitan, u ril lajfu tj. "pravom životu" što se ono kaže, baš sam naočit badža, možda to i ide obrnuto proporcionalno
Razlog nervoze mnogih vukajlijašica kojima je zabagovao PVT, pa im pošta ne stiže već tri dana.
Drugarica vukajlijašice: Jao, dušo, što si tako nervozna?
Vukajlijašica: Ma kasni mi PVT od Džimija, trebao je da stigne još juče.
pre 7 godinaTronožac
Gambi II
haha zanimljivo je što je prvi komentar od kosmopolite i glasi: eh, da +
to objašnjava mnogo toga sad xd
ahahaha sa tim eh da ja nisam mislila na džimija :-P
Jedina smesna definicija je bila aca ilic
Aca ilic brkati govnar
A sto dzimi sad "u vecino ste nije fer"...zivot nije fer bori se. A i nije ti smetalo dok si bio legenda sajta kad ti nekom kazes ti si takav i takav i onda dodje 12 potrckova da kazu daa daa dzimi slazem se
ja sam do pre nekih 2,3 meseca živeo u ubeđenju da je ranije bilo dosta bolje, makar sa stanovišta tih sprdnji, zajebancija i to, ali onda sam shvatio da i nije baš kad sam se malo podsetio kako su te sprdnje ranije izgledale
nostalgija i kako se lečiti od iste
čovek se menja, samo budala ne
itd.
Tronožac, čim je čovek došao na temu, ljudi krenuli kao hijene, jbg, tačnije, masa ljudi je ovde ne samo u imaginarnom ratu sa Tarzanijom, nego i sa matorom Vukajlijom.
Vukajlijaški ekvivalent međusobnog jutjub pljuvanja Srba, Hrvata i onih koji i dan danas drkaju na Jugoslaviju. Debilno je.
Čovek je došao i sasvim normalan post napisao, deset ljudi ga oteralo u kurac bez ikakvog razloga.
Jedino je sa Psetom imao normalnu diskusiju u nekoj meri.
sekta se usrala za pozicije, a mrze se medjusobno ko kerovi slepci
Nije stvar u sprdnji uopšte bila na toj Vukajliji, nego u diskusijama. Sprdnja je na forumu i tada bila interna, kako je ljudima tada odgovaralo, ali je forum bio mnogo raznovrsniji i sama diskusija je bila drugačija. O tome se radi.
A i ove citate što vadite sa dna jebene Vukajlije je stavljao Kaizen, koji je jebeni sinonim za neduhovitu osobu.
Skacu ko hijene na najnormalnije upise, u svemu vide pretnju... jebena patologija