U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
E ovo smo mi, samo bez publike:
https://youtu.be/8ThUCX9RyU8
Čevu, ti si jedan nepopravljivi romantik i jugonostalgičar
Kako i da oporavi forum kad je na svakoj novoj temi otvorenoj, prvi Boxorov komentar ovo ti je sedam dana... ljudi su shvatili da ima zastitu i niko nece da se bakce sa glupostima...
Da bre plaše me se prejako
smarate pet likova sto su otisli na Tarzaniju, a svi ste pravili debilne fejsbuk grupe i sve sto ste radili na Vukajliji jeste vredjanje ljudi i reklama istih
Pomazimo Konje nije debilna stranica batke nego najjaca fb stranica ikada
I ne smaramo mi njih nego oni nas
Nismo mi otisli na Tarzaniju nego su oni dosli na Vukajliju
http://i63.tinypic.com/n2igex.jpg
A mene realno boli kurac za sve u prethodnih 50 strana.
Ja doso da vidim sta se radi
nemoj bre da jedeš govna
Dve stvari
1. navedi neku od tih situacija, ja cu ti dati 10 jos gorih koje niste ni razmatrali
2. U kom svojstvu da ga pitam, mislim objasni odakle njemu to saznanje.
pa nekad kad imamo sabor vlasnika sajta bohor sve odskače metar od zemlje i viče BANUJ BOMBASA BANUJ BOMBASA a ja plačem i ne dam i sve kroz suze pričam joooo nemoj vidi što je sladak pa kad upadne na temu fk crvena zvezda i sve sam protiv svih ciganima razbuca koncepciju meni bude puno srce
Boxor, pusti Kosmopolitu da odgovori.
ozbiljno sad, taj što ti je psovao dete je banovan istog trenutka kad si mi reko šta je bilo, nemoj bezveze to da potežeš
Odgovori na pitanje, u kom svojstvu da ga pitam? Ako hoces odgovori, ako neces nemoj meni da kenjas
ja sam još luđa kad se natežem s tobom
Vaistinu kosma
Pa cekaj majku mu jebem, kazes da sam x puta bio na ivici bana i da si me spasila da pitam Boxora. Odakle njemu to, ja znam, ali evo objasni i drugim ljudima.
Ове приче "како је некад било супер а сада је све срање" се понављају последњих десет година. Сваки период сајта је имао неке добре и неке лоше ствари. И уопште није лоше што се Вукајлија мање-више свела на форум, поготово овакав, јер форуми и служе у томе да човек лупета. Најбољи примери за то су вам Ана.рс и Стормфронт.
Slažem se da je svaki period sajta imao neke dobre i loše stvari, ali nijedan period sajta nije imao situaciju da jedan moderatorski nalog koristi nekoliko osoba koje nisu autorizovane za to.
Bombaš, prejasno je o čemu se radi, KOSMopolita i KOSMajac.
Nomen est omen (ubaci emotikon koji plače od smija)