Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. Lol brate, autorizacija, nepoštovanje virtuelnih prava, dvostruki aršini, o čemu vi jebeno raspravljate na 80 strana, a pritom imate 30+ godina umesto da obradjujete zemlju i doprinosite boljitku ove zemlje...

2. Ahahaha ja izgleda bas prespoooroo kapiram, tj znam da su u dilu boh i kosma tj da je on njen suveren, al nisam nijednog trenutka do sad kad je bombas to rekao, pomislio da boh koristi njen nalog

3. Nomen est omen

tačno majku mu jebem

4. evo boh promenio nadimak sad kad ste nas provalili

5. Не знам да ли да се обратим као жени или Бохору сад,

6. sve da se kurd sad vrati da zavodi red, od tog kurca nema ništa

Kurd je oduvek bio kursadžija koji se vodio onom stariji- = pametniji.

Skočimiše, pazi, kakva god bila jebena moderacija, pravila su se znala, sada ne postoje pravila, i u tome je problem. I cela ta garnitura moderatora je bila za tri klase bolja od sadašnje. A sa druge strane, što je više članova, to je neophodnija stroža moderacija. Ne znam da li si ikada bio na nekom drugom forumu, ali na Vukajlijiji je oduvek bila pet puta blaža moderacija nego bilo gde drugde.

7. Pa reci da me u toku neke rasprave banuje i napise tipa vredjanje zbog toga sto sa Bombiju rekao da jede govna pa za 2 sata bi mu bio kuci

Kada je manje ljudi na forumu bolje se poznaju međusobni odnosi, zato se i ne banuje za to. Da je na forumu soma ljudi, realno bi bilo da dobiješ ban, pa bi i to bilo lako rešivo tako što uvređeni autor pošalje pvt da te odbanuju.
    Tehnički, i tada je bilo napušavanja, ali nije mogao da dođe novajlija na sajt i da ga nahraniš govnima bez razloga. Uvek je postojalo pičkaranje kao deo folkolora.

8. hahah ne zavisi moderacija od toga nego od tipa foruma, ako ovde na primer napises random recenicu tipa "kozma urusava sajt jer daje moderatorski nalog drugima" postoji dobra sansa da budes banovan ako nisi bombas, a ako to napises na ana.rs mozda obrisu post i to je to... ako na ana.rs napises zene su generalno kurvetine ima da te banuju, kunu i bodu vudu lutke, a ovde ce eventualno Maestro da odgovori bitkoinom...

9. ahahahaha pa bombas, tebi je progledano kroz prste x puta, nisi banovan kad si to zasluživao samo zato što si meni simpatičan, evo pitaj bohora
    nemoj bre da jedeš govna

Kakve veze bi Bohor trebalo da ima sa tvojom moderacijom, pa da pitam njega? Da se ne lažemo, Bombaš besni, pizdi, kenja, ali ne spamuje i i dalje nije opterećujući za forum. Ne vređa više nego što ti njega vređaš. Koliko god imao neke rezone za koje i dalje nisam siguran da nisu trol. Sve u svemu, kenjaš, ništa Bombaš nije uradio što nije u skladu sa trenutnom situacijom na sajtu.

10. Kosmopolita i Truc trebaju biti razmodovani, prvenstveno zbog deljenja moderatorskog naloga sa Boxorom i psetom, a ova dvojica trajno udaljeni sa sajta. Moderator moze da vidi tudje ip adrese i ovim su ljudi na sajtu kompromitovani.

11. Drkaš sad i ti kurac, nije Pseto nikada urgirao da budeš banovan ili da iko bude banovan, čak sam prilično siguran da mu ne smetaš. Za Boha ne znam, ali mislim da nije urgirao, možda te čovek prijavi, ali odgovornost je tada na Kosmopoliti.

12. Kosmopolita i Truc trebaju biti razmodovani, prvenstveno zbog deljenja moderatorskog naloga sa Boxorom i psetom, a ova dvojica trajno udaljeni sa sajta. Moderator moze da vidi tudje ip adrese i ovim su ljudi na sajtu kompromitovani.

не могу сад да читам сто страна, ако би био љубазан да ми објасниш како си мене успео да укључиш ову причу. модерисао сам недељу-две, покушао нешто да бришем дефиниције, пошто није било никога то да ради, после тога већ годину дана не модеришем, тражио сам размод петнаест пута од тад, каизен вероватно и не чита ни мод форум ни приватне поруке. и сад ме интересује та ментална гимнастика којом си успео да ме убациш у ову причу.

13. хахахха најјаче је било кад је неки лик послао модератору поруку "е тај и тај је том и том рекао на чету да пуши курац" и овога банују хаха

14. Kakve veze bi Bohor trebalo da ima sa tvojom moderacijom, pa da pitam njega? Da se ne lažemo, Bombaš besni, pizdi, kenja, ali ne spamuje i i dalje nije opterećujući za forum. Ne vređa više nego što ti njega vređaš. Koliko god imao neke rezone za koje i dalje nisam siguran da nisu trol. Sve u svemu, kenjaš, ništa Bombaš nije uradio što nije u skladu sa trenutnom situacijom na sajtu.

meni je neverovatno što ti misliš da sam ja bila ozbiljna kad sam ovo rekla bombasu
    a u stvari ja ne mogu tebe da shvatim ozbiljno, malopre si reko da je kurd bio kursadžija... za mene je kurd bio ostrog među moderatorima

15. A da, zaboravio sam da furaš tu kvaziciničnu priču kroz celu temu. Jedeš govna, bila si ozbiljna kada si rekla da si mogla da ga banuješ petnaest puta, da li Bohor zna ili ne, nije ni bitno, ostaje ono da Bombaš kakav god bio, nije za ban.

A što se ostalog tiče, mogu negde da vidim zašto ti je Kurd bio pojam moderatora, i u tome je problem sa tvojim moderisanjem.

16. Sad sam i ja moderator hahaha

17. Кое модератор, јасам.

18. A dobro, Bombijevi tripovi, al baš zato je zanimljiv za forum.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.