Ко последњи победник 20 (титула код Brainiac96 i Merci)

1. Ne priznajem za spoljasnji :)

2. Ne priznajem za spoljasnji :)

3. a za unutrasnji???
    svejedno, nema velike razlike...:)

4. a zasto je to tako?
    nema potrebe...;)

5. Zato sto je napad najbolja odbrana.:)

6. opet zid :)

samo ne znam od cega se branis :)

7. Od potencijalne opasnosti :)

8. bolje je da volis, pa da izgubis, nego da nikada ne znas kako je to...:)

9. Znam kako izgleda to sranje...-.-

10. nastavi dalje...;)

11. Znas...Trajalo je 13 godina .-.-

12. sta bre?
    ljubav?
    pa tek imas 17...
    ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
    pa ti nisi normalna...;)

13. jebote, pa sta?
    znali ste se od 4-te godine...
    zaboravi i nastavi...;)

14. Ne...Nije tako jednostavno.:0)

15. veruj mi da je SVE TAKO JEDNOSTAVNO...

vreme ce proci, videces da je tako, pa ces mi za neko vreme reci da sam bio u pravu...;)

16. Ne. Nisam na to mislila ,ali nema veze. Verovatno se ne trudim...:/

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.