Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ne priznajem za spoljasnji :)
Ne priznajem za spoljasnji :)
a za unutrasnji???
svejedno, nema velike razlike...:)
Priznajem.:)
a zasto je to tako?
nema potrebe...;)
Zato sto je napad najbolja odbrana.:)
opet zid :)
samo ne znam od cega se branis :)
Od potencijalne opasnosti :)
bolje je da volis, pa da izgubis, nego da nikada ne znas kako je to...:)
Znam kako izgleda to sranje...-.-
i?
Ne valja...
nastavi dalje...;)
Znas...Trajalo je 13 godina .-.-
sta bre?
ljubav?
pa tek imas 17...
ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
pa ti nisi normalna...;)
Dabome.:)
jebote, pa sta?
znali ste se od 4-te godine...
zaboravi i nastavi...;)
Ne...Nije tako jednostavno.:0)
veruj mi da je SVE TAKO JEDNOSTAVNO...
vreme ce proci, videces da je tako, pa ces mi za neko vreme reci da sam bio u pravu...;)
Ne. Nisam na to mislila ,ali nema veze. Verovatno se ne trudim...:/