Ко последњи победник 20 (титула код Brainiac96 i Merci)

1. Pa idi već jednom,ja čekam!

2. tu smo...POSLEDNJI!

3. Hahaaa,vrebalo staro :))) Pozzz

4. hahahahha...;)pozz... sta se radi?

5. Ništa..malo i ja da dođem do kompa :)))

6. nisi valjda oterala klinca? :)

7. Ma,spava bre,koliko je sati :))))Sad malo ja jedan krug :)))

8. aaaaaaa, ja reko da ga mozda nisi oterala...:)

koliko ima godina?

9. Osam :)Pa pre on mene otera nego ja njega;haker živi..vidiš da mi je provalio pass i igrao "kaladont" sa Zekom..:)))

10. hahahahaa...svaka mu cast..uzivaj dok mozes, kada jos malo poraste neces moci da ga odvojis od kompjutera...:)))

11. E,već je tako,ali mu ne branim,jer sam i ja takva-pa kako onda da mu "solim" kad se i ja lavovski borim za mesto pred ekranom :))Neka uživa,ni meni moji nisu ništa branili ,pa sam o5 ispala fina persona ;)))(fal'te me usta moja :)))

12. pa ti si divnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))))))))))))))

13. Ju, 'fala :)) :malo zbunjena: :))

14. Pa,eto,nemam pojma :)))
    Nisam znala da sam tako divna mama ;)))

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.