U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ja se ne utežem u one pederske latino kostime :D
E,prošle nedelje smo polagali ples -prvi nivo u SKC-u,bilo je divno!Sad sam već stara kajla :)))
Kakvi pederski,skroz su cool! :))
Ja sam se nekada takmičio u brejk densu. Imam čak 9 zlatnih medalja :)
Ma da kul su nema šta. :) Ajmo jednu ča-ča-ča :)
Wow!Ja samo znam "moon walk" i to malo ..al' naučiću i to! :)))
ED:A ča-ča-ča plešem ko zmaj! :)))
Moon jebeni walk nikad nisam znao kako treba.. Treba imati tu isečene nokte na nogama :)
U to, to. Jesi li za ples?
Pa,kako da ne :))
:pruža ruku VanGogi normalno obučen: Jesi prala ruke, prvo? :)
:pita se kako može tako nešto uopšte da je pita: :)))
'Fala Bogu da jesam,a ti? :))I gde ti je kostim? )))
:čudi se da nije čula za novi koziji grip:
Ne merem da igram kad mi ono sranje steže genitalije :)
:zna da je pročitao plesni bonton,pranje ruku i nogu -obavezno:
Mislila sam na onu košulju,šašavi stvore:))I zagladi tu kosu malo,ko da ti je vuk jagnje na glavi pojeo :))))))
haahaha...:)
:priseća se plesnog bontona i člana br. 452 (sve dok je kosa uglađena sme da miriše na jagnjetinu):
Ne mogu onu košulju ima fleku od jagnjeta! :pokazuje: Može li ona u stilu Fernanda Kolunge? Perwoll Black Magicom je oprana.
'Ajde,može i ta.Al' da se ja obučem k'o neka iz tih šuć-muć serija-no pasaran! :))))
To! Aj ti se obučeš kao one što na pošetku serije prodaju cveće na pijaci, i ja te kao sretnem i mi zaigramo! :)
neko ovde bas gleda spanske serije...:)
Nesam gledala te prodavačice cvećeta,al' ipak ću da budem fino i elegantissimo izgledna :)
1,2,3-ča-ča-ča :))
Da'l vidiš,lesas,a onda kažu da žene samo to gledaju..c,c,c!!! :))
Sad sam čitao neku defku o Španskim serijama pa sam u trenutku inspiracije.
:fata VanGogu za ruke:
ti broji a ja ću se truditi da te ne gazim :)
Jee,a rekao si da znaš da plešeš....JAO,BRE!!Pazi,nema tu brojanja do 16!Koji broj cipela nosiš,49? :)))