Ко последњи победник 20 (титула код Brainiac96 i Merci)

1. Ja se ne utežem u one pederske latino kostime :D

2. E,prošle nedelje smo polagali ples -prvi nivo u SKC-u,bilo je divno!Sad sam već stara kajla :)))

3. Kakvi pederski,skroz su cool! :))

4. Ja sam se nekada takmičio u brejk densu. Imam čak 9 zlatnih medalja :)

5. Ma da kul su nema šta. :) Ajmo jednu ča-ča-ča :)

6. Wow!Ja samo znam "moon walk" i to malo ..al' naučiću i to! :)))

ED:A ča-ča-ča plešem ko zmaj! :)))

7. Moon jebeni walk nikad nisam znao kako treba.. Treba imati tu isečene nokte na nogama :)
    U to, to. Jesi li za ples?

8. :pruža ruku VanGogi normalno obučen: Jesi prala ruke, prvo? :)

9. :pita se kako može tako nešto uopšte da je pita: :)))

'Fala Bogu da jesam,a ti? :))I gde ti je kostim? )))

10. :čudi se da nije čula za novi koziji grip:

Ne merem da igram kad mi ono sranje steže genitalije :)

11. :zna da je pročitao plesni bonton,pranje ruku i nogu -obavezno:

Mislila sam na onu košulju,šašavi stvore:))I zagladi tu kosu malo,ko da ti je vuk jagnje na glavi pojeo :))))))

12. :priseća se plesnog bontona i člana br. 452 (sve dok je kosa uglađena sme da miriše na jagnjetinu):

Ne mogu onu košulju ima fleku od jagnjeta! :pokazuje: Može li ona u stilu Fernanda Kolunge? Perwoll Black Magicom je oprana.

13. 'Ajde,može i ta.Al' da se ja obučem k'o neka iz tih šuć-muć serija-no pasaran! :))))

14. To! Aj ti se obučeš kao one što na pošetku serije prodaju cveće na pijaci, i ja te kao sretnem i mi zaigramo! :)

15. neko ovde bas gleda spanske serije...:)

16. Nesam gledala te prodavačice cvećeta,al' ipak ću da budem fino i elegantissimo izgledna :)
    1,2,3-ča-ča-ča :))

Da'l vidiš,lesas,a onda kažu da žene samo to gledaju..c,c,c!!! :))

17. Sad sam čitao neku defku o Španskim serijama pa sam u trenutku inspiracije.
    :fata VanGogu za ruke:
    ti broji a ja ću se truditi da te ne gazim :)

18. Jee,a rekao si da znaš da plešeš....JAO,BRE!!Pazi,nema tu brojanja do 16!Koji broj cipela nosiš,49? :)))

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.