Glasanje

1. Nije reme, glasali su i tilmo, rasni i jos par revolucionara

2. ma ne mora reset rutera moze i tor brauzer

3. rasni ne ulazi na sajt vise ne budi idiot

4. Ako me jos jednom nazoves idiotom povadicu ti sve osigurace u kuci/stanu

5. imam automatske mogu da se obore

6. Svakako cu ih povaditi ne salim se

7. razmisli o tome da zamenis tu tablu s osiguracima izgoreces zajedno s njima ako ne probiju iz nekog razloga

8. Mnogo ruzni ljudi metalike nema sta.

muske metalike su bednici, a u poslednje vreme imam ogroooomnu zelju da jebem zensku metaliku, prejebazovne su mi darkerke te

9. Dobre su te korpsbrajderke. Podržavam

10. muske metalike su bednici, a u poslednje vreme imam ogroooomnu zelju da jebem zensku metaliku, prejebazovne su mi darkerke te

http://pink-rs.com/media/image/portal-media-8f7622ef-39f1-6535-e0e3-d1a2d393f6bc/720

ovako nesto, pez? haha

edit: uh što me nervira kad neće da očita sliku odmah na sajtu jebem ti

11. Pa zenske se i zalome da budu dobre picke istripuju se neke stvarno na tu spiku a muskarci su gadni ko zivotinje pa im je jedina nada da nadju picku ta. Ne znam jeste blejali sa metalikama oni ne znaju ni o cemu jebeno da pricaju osim o tome i da gledaju ko je vise trve metalika od koga i ko je fejk

Doduse ja bas dugo nemam kontakt sa njima u mojoj srednjoj ih je bilo pun kurac voleo sam da kad prodjem pored njih a oni sede dole na betonu naravno jer su trve uzmem i bacim saku sice tipa 10-15 dinara onako da se sto vise raspe oko njih oni skoce da vadi oci jedni drugima da pokupe jadnici najobicniji

12. zašto ne napravimo novu vukajliju, sa blekdžekom i kurvama?

13. Pa napravi brt evo ja uplacujem ktitora

14. kad god neko spomene reč ktitor meni u glavi one čuvene reklame za nameštaj kad na kraju dubokim bas glasom se čuje ono KTITOR

15. Ckalja na stolici direktorskoj. Ista prica i kod mene.

16. da da, baš te sa čkaljom

17. e tronozac ova je vrhunska i imala najbolju bulju tamo, daj neke slike u tangama ili ako imas neku gde je naguzena, a gleda onako u nazad u mene preko ramena i jednom rukom onako da rasiri guz

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.