Pa zenske se i zalome da budu dobre picke istripuju se neke stvarno na tu spiku a muskarci su gadni ko zivotinje pa im je jedina nada da nadju picku ta. Ne znam jeste blejali sa metalikama oni ne znaju ni o cemu jebeno da pricaju osim o tome i da gledaju ko je vise trve metalika od koga i ko je fejk
Doduse ja bas dugo nemam kontakt sa njima u mojoj srednjoj ih je bilo pun kurac voleo sam da kad prodjem pored njih a oni sede dole na betonu naravno jer su trve uzmem i bacim saku sice tipa 10-15 dinara onako da se sto vise raspe oko njih oni skoce da vadi oci jedni drugima da pokupe jadnici najobicniji
e tronozac ova je vrhunska i imala najbolju bulju tamo, daj neke slike u tangama ili ako imas neku gde je naguzena, a gleda onako u nazad u mene preko ramena i jednom rukom onako da rasiri guz
Nije reme, glasali su i tilmo, rasni i jos par revolucionara
ma ne mora reset rutera moze i tor brauzer
rasni ne ulazi na sajt vise ne budi idiot
Ako me jos jednom nazoves idiotom povadicu ti sve osigurace u kuci/stanu
imam automatske mogu da se obore
Svakako cu ih povaditi ne salim se
razmisli o tome da zamenis tu tablu s osiguracima izgoreces zajedno s njima ako ne probiju iz nekog razloga
...
muske metalike su bednici, a u poslednje vreme imam ogroooomnu zelju da jebem zensku metaliku, prejebazovne su mi darkerke te
Dobre su te korpsbrajderke. Podržavam
http://pink-rs.com/media/image/portal-media-8f7622ef-39f1-6535-e0e3-d1a2d393f6bc/720
ovako nesto, pez? haha
edit: uh što me nervira kad neće da očita sliku odmah na sajtu jebem ti
Pa zenske se i zalome da budu dobre picke istripuju se neke stvarno na tu spiku a muskarci su gadni ko zivotinje pa im je jedina nada da nadju picku ta. Ne znam jeste blejali sa metalikama oni ne znaju ni o cemu jebeno da pricaju osim o tome i da gledaju ko je vise trve metalika od koga i ko je fejk
Doduse ja bas dugo nemam kontakt sa njima u mojoj srednjoj ih je bilo pun kurac voleo sam da kad prodjem pored njih a oni sede dole na betonu naravno jer su trve uzmem i bacim saku sice tipa 10-15 dinara onako da se sto vise raspe oko njih oni skoce da vadi oci jedni drugima da pokupe jadnici najobicniji
ČET DA POPRAVE
numeju
zašto ne napravimo novu vukajliju, sa blekdžekom i kurvama?
Pa napravi brt evo ja uplacujem ktitora
kad god neko spomene reč ktitor meni u glavi one čuvene reklame za nameštaj kad na kraju dubokim bas glasom se čuje ono KTITOR
Ckalja na stolici direktorskoj. Ista prica i kod mene.
da da, baš te sa čkaljom
e tronozac ova je vrhunska i imala najbolju bulju tamo, daj neke slike u tangama ili ako imas neku gde je naguzena, a gleda onako u nazad u mene preko ramena i jednom rukom onako da rasiri guz