Glasanje

1. Lep, ali preslab pokusaj navodnih kozmetickih promena, dok i dalje na fejsbuku ismevaju pseta, deku-a i mene, nece proci naravno.

2. Pa sta sam sad pogresio

3. Za tebe ne znam al Pseta i Dekija andjela pakla ne ismeva niko

4. dveiljadeosamnaeste nemaju nikakvu svrhu osim jedenja govana i nerviranja gonza haha gonzo ljubi ps xd

Realno ps, ko mi kriv kad me žena vozi xd

5. јел постоје уопште рекламе на сајту?

6. JE BO TEEEE
    E
    B
    O
    T
    E

bokkte mazooo

7. odakle 90 ljudi na sajtu xd

8. Sta ce vam glasanje ljudi pa mogli ste mene da pitate ja bih vam odmah rekao da sam saban. Realno otvoreni prozori cvaje i cigara gruva maya berovic tablice se tresu ispod potiljka pise dsq a na nogama 4us ne nisam saban e

9. pokušaji da se zahtev većine članova sajta pretvori u ličnu priču koja se vrti oko nekih narcisa neće proći, glasanje se nastavlja

10. Pa nisam ja saban po genetici nego po izboru

Npr vecina vas ovde je po genetici niza rasa i predodredjeni su da ceo zivot budu niza rasa. Cak i kad zavrse doktorske studije i odu preko i dalje imaju potrebu da se dokazuju da su se izvukli sto je klasican dokaz nize rase. (Nista licno samo primer jedan). Ili su prljave metalike koji su jedina subkultura koja se izgledom i oblacenjem jasno definise da bi stupila u bilo kakve odnose sa istim takvim jadnicima i da ikad nadje devojku. Mnogo ruzni ljudi metalike nema sta.

S druge strane ja sam birao sa budem ono sto mi se biva imam kapaciteta da slusam armina kako svira flautu u kolarcu, pisem bljutave ljubavne pesme, igram sah ili da nekoga iznabadam glavom. Tako da, da, ja sam klasican saban.

11. pseto, nikoga ne boli kurac za tebe, valjda ti je jasno jebeno. Glasanje se nastavlja

12. pa dobro svi koji napuste zemlju prvenstveno zbog para i dokazivanja su nesposobni da zarade u njoj i automatski su jadni

13. Jeste bombas, izvinjavam se, nisam do sada izvalio da godinu dana forsiram pricu o necemu i niko me ne jebe ni dva posto

14. U slucaju da ti treba pojasnjenje posto se izrazavam sabanski: PRICAM O TEBI A KAO O SEBI MAJMUNE HAHAHAHAHAHA RECI KOJA AVANGARDA

15. Za sada u dve ključne tačke glasanja ubdeljivo vode glasovi za povratak postera i reakcija, kao i za razmod Truća i Kozme. Admire, narodnu volju niko ne treba da ignoriše. Glasanje se nastavlja.

16. odakle 90 ljudi na sajtu xd

Pa nema ih, Bombili resetovao ruter 85 puta da bi mogao da glasa vise puta da su ova dvojica sabani. Ostalih pet su ljudi na forumu.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.