Glasanje

1. ocekujemo da sama zatrazis razmod, videla si sta ljudi misle o tebi i Trucu

ajd ja, al što mučeni truć nikako mi nije jasno

2. Kozmo je samo skromna

3. Kako sto pa davao meni nalog truc ja se samobanovao

4. e al stvarno aj razmoduj se
    smorila si bez svog zavlačenja

5. Odgovori mi na postavljeno pitanje.

6. bombas kao brat grobar prikljucio bih se protestu, ali imam par pitanja prvo

1. koje grobare je truc banovao ako se secas, nisam nesto bio tad?
    2. da li je jedan od njih vucicupederu, i ako jeste, da li je on na neki nacin bio povezan sa tobom, tipa da ti je bio dupli?

za pocetak toliko od mene

7. Jedna digresija s moje strane: prvo da napomenem da mi puca kurac dal ce da se razmoduje a kao drugo ona sad i da trazi razmod kaizen bi je odmodovao negde u avgustu sledece godine

8. Bušido bavio sam se detaljnom analizom tvoje ličnosti. Teško mi je reći ovo detaljno jer je to obično reč koja implicira nešto opširno i teško, a ti ne ispunjavaš ni jedan od pomenutih kriterijuma.

Stalno prozivaš žene. Mislim, prozivaš ti ljude generalno, ali žene, za razliku od ostalih, prozivaš isključivo putem činjenice da su žene. Naslućujem tu neku mržnju. Kod momaka tvojih godina ta mržnja se uglavnom manifestuje iz gneva zbog odbijanja.

Dalje vidimo da si jebao dečka. I to ne bilo kakvog dečka, twinkaru najgoru. I to ne bilo kakav seks, već vrlo grubi seks, onaj tip odnosa preko koga se prazne frustracije. I te frustracije si izabrao da isprazniš na liku koji telesno ispunjava neku generalnu sliku žene, osim u par uslova preko kojih si morao da pređeš. Razumem da si preko tog dečka izbacio svu frustraciju iz sebe, ovog puta i seksualno, ali ne mislim da te treba kriviti zbog toga, postoje ljudi koji u takvim koitusima uživaju.

Svako dobro i najiskrenije se nadam da ćeš uspeti da pronađeš svoj unutrašnji mir.

9. dugacka je lista banovanih grobara od strane Truca, ali sam ban nije nista spram aparthejda koji je sprovodio kad sekta navali kao hijene na jednog coveka sa najgorim uvredama, a on onda banuje tog jednog coveka dok se ostali smeju... nije bio jedini, ali najperfidniji...

nemam nista sa tim nalogom o kome pricas, ne koristim duple naloge

10. znaci li to onda da je onaj trucev post o razgovoru sa tobom preko pvt-a oko nekog tvog duplog potpuna laz?

je l gazimudo bio banovan onda kad je odsustvovao neko duze vreme?

11. Хахах, не вади Бушидо мајсторе

12. Inače likovi poput Perinja i ostalih daunovaca moraju da skapiraju da pišam isključivo po LEGENDAMA sajta, dakle Zapati, Džimiju i ostalim velikanima pisanja. I da mogu samo da ih zapišam u prolazu, eventualno im prekopiram sopstveni opis sa profila. To je sasvim dovoljno. Ne nadajte se široj diskusiji botine.

13. koliko se ja secam, nikada nisam imao nikakav razgovor preko PP sa Trucem, evo dopustam da me podseti ako gresim u sta sumnjam

14. Gazimudo je dobrovoljno otišao jer je izgubio opkladu. To prvo. Drugo, jeste to njegov nalog, nema potrebe da čekaš da te laže. Nego kome je više zabavno da zaliva bombaša jbg sad meni je mrsko AAAAA APARTHEJD MAJKU VAM JEBEM

15. Dakle evo opet:

Žrtva vukajlijaške partokratije i kumovanja, vremena kad je ortakluk uglavnom bio dominantan faktor u procesu odabiranja defki, a on bio previše mlad i mekan da motivaciju za stvaranje nađe isključivo u sebi. Sajt je imao tu nesreću da propadne pre nego što je shvatio da je svaki univerzum sem samog univerzuma isuviše mali.
    .
    .
    Napustio fakultet radi spašavanja srpske mim scene.
    .
    .
    "ајде перињо мрш у пичку материну дебилчино на фејзбуку сам те блокиро да не читам твоје идиотлуке сад и овде треба да те гледам"
    - YeahBatch a.k.a. Пујо Шотка а.k.a. Марко

Poz

16. Ja u svojoj kolekciji posedujem objektivno najbolji kratež sajta, a ko zna dokle bih stigao da sam dobio makar pedalj podrške od ovog komjunitija. Ne uspevam da uvidim tvoju poentu

17. a što se ne odmoduješ
    aj stvarno

18. Bushido
    Odgovori mi na postavljeno pitanje.

stvarno moraš da uprostiš, bušido, ja tvoje postove kad čitam to zvuči kao učiteljica čarlija brauna

bombas je vucicupederu

19. aco, nikakve proizvoljne uvrede bez razloga nece promeniti cinjenicu da si nekom nubu prodao nalog na vukajliji i svrstao se u istu ravan sa Cavezom i Vejvom. Ja da sam na tvom mestu sramota bi me bilo da se pojavim ovde.

Bolje smiljaj kako da ides na sahranu kod nekog lika i kazes udovici da te ne poznaje, ali da ti je pokojnik ostao duzan pare

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.