Glasanje

1. zapata i njegova armija orka

Koja armija bukvalno smo samo tu ovaj nesrecni perinjo i ja.

2. Маестро ♦
    Koliko sam puta prošao kraj trošarine i pomislio jebote, koliko se vukajlijaških tuča ovde nije desilo

ОПЛАКО

3. pa potrazi tu pvt prepisku, ako je nema, znaci nisi se dopisivao

da, da, sad se secam za gazimuda to, pa ko je onda banovan, imas neki drugi primer?

4. Koja armija bukvalno smo samo tu ovaj nesrecni perinjo i ja.

Hahaha

5. Nemoj se pravite blesavi za bombilija smo izvalili odmah da je vucicupederu jer se pojavio cim je onaj banovan i nastavio istu spiku. Ono trucovo od pre neki dan kad je pomenuo dupli je samo otklonilo 1 posto sumnje

6. Uzo da pročitam par stvari od perinja...,ti si gori od mene, a to je poteško biti

7. Postojao je jednom jedan čovek od kojeg je Bušido dobijao prpu i klecava kolenca. Ta fora sa pelenom je rađena po istinitom događaju, kada mu je zapretio ovaj gospodin

8. Pa ovaj danski decak bi maltretirao 98 posto ljudi odavde samo da niste pod velom interneta

9. ma nemam prepisku sa njim u zivotu, imam manje od 10 prepiski na sajtu za 7-8 godina kolko ima od registracije, i to sa uglavnom trazio banove kad preteraju sa uvredama, to jest kad mi vredjaju porodicu, ponavljam ne zbog toga sto se potresem vec je ruzno takve stvari citati ljudima i negativno uticu na one koji citaju, bukvalno odu ljudi sa sajta sta ce u brlogu...

imam jednu poruku kad sam trazio od Kostica da mi odabere definiciju zbog opklade i neku bezveznu prepisku sa uskoro bivsim moderatorom Kosmopolitom, to je sve...

10. Pogotovo malenog Bušida od 160cm i 50kg

11. da, za uvrede porodice nekad su clanovi nakratko banovani, a nekad su se samo smejali zahtevu, kao onaj bugarin Celt jebem ga usta bugarska... posle se cudi sto su ga odjurili sa sajta kao kera

12. bezveznu prepisku sa uskoro bivsim moderatorom Kosmopolitom, to je sve

bezveznu?!?!
    srce si mi slomio sad

13. mislio sam nevaznu, nista licno, kao sto uostalom ni zahtev za razmod nije lican

14. Postojao je jednom jedan čovek od kojeg je Bušido dobijao prpu i klecava kolenca. Ta fora sa pelenom je rađena po istinitom događaju, kada mu je zapretio ovaj gospodin

Ahahah jbt pusi kurac. Zaboravio sam na postojanje Danskog dečaka. Prajsles. Eto to su ti trošarinci. Neverovatno

15. kako bre nevažnu bombas

16. Bombas jese lozis ti na kosmopolitu aj priznaj

17. dzaba provokacije i lazi

18. Volim ja Bušida, iako je ljudska beda, gnjida i ništavilo. Zato što bez njega propadne zimnica
    http://www.c-slatkatradicija.rs/images/proizvod/limuntus.png

19. a toliko toga smo podelili, mislila sam da si mi blizak

20. Hahah, aj sad realno, perinjo ph vrednost-3,2

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.