Televisia presenta
  • B

Iako sam se juče trajno odjavio sa sajta i odbio da učestvujem u njegovom daljem radu, u međuvremenu su se dogodile neke nepredviđene situacije, pa sam odlučio da se vratim.

Još koliko juče, bombaš je pozvao na 24-ovni bojkot sajta, kome sam se, sva je prilika, jedini ja odazvao. Pre toga, optužio me je za reakcionizam, kontrarevolucionarstvo, pa čak i za izdaju, što je svima nama termin naprosto nespojiv sa imenom i institucijom El Comandantea Bob Rocka. Zatim je organizovao glasanje o razmodu kosmopolite i Truća, što je naišlo na moju i podršku mojih vernih Musketara, ali i jak otpor profašističkih snaga okupljenih oko same kosmopolite, Bohora i pseta. Nakon svega ovoga, bombaš i ja smo stupili u koaliciju zvanu Sila Osovine.

Već koliko danas, bombaš je ponudio savez psetu, koji je još jedan kožmin pulen i koji je takođe nepotizmom dobio krunu koju zaslužuje manje čak i od Niktova i Bohora.

Ja ovo smatram činom veleizdaje. Ponuditi pakt nekome sa kim smo obojica do pre doslovno dva dana bili u žestokoj razmeni paljbe, za mene je VELEIZDAJA.
    Ukoliko bombaš u roku od 12 sati ne povuče ponudu o uniji koju je uputio psetu, smatraću da mi je objavio rat, pa će se u skladu sa time i moja politika prema njemu drastično promeniti.

Pod jedan, narediću Musketarima da se stave u borbenu pripravnost.
    Pod dva, ponudiću Kosmopoliti pakt.

• Eru Ilúvatar

jesi li nekada razmisljao o tome da naglo prekines svoj zivot

• B

Tvoj ću svakako ako te negde sretnem, maloumniče

• Eru Ilúvatar

pa ovo je pretnja ljudi moji, ja sam za to da se sankcionise

• b

podsticanje samoubistva i pretnja ubistvom su krivično delo u svakom zakonodavstvu jebeno

• Eru Ilúvatar

ja sam postavio pitanje, nisam ga podsticao

• ps

Još koliko juče, bombaš je pozvao na 24-ovni bojkot sajta, kome sam se, sva je prilika, jedini ja odazvao. HAHAHAHAHAAHAHHAAHA

• Синиша Вуцо

Телевисиа пресента. Који си ти лудак Милоше.

• kandidar

kao da ste na nekom kursu za odbornike snsa, pa vam je ovde praksa kako da jedete govna, pricate prazne price itd, pre nego vas puste u skupstinu opstine
    ne znam kako drugacije da opravdavam ovakva ponasanja

• gonzo

Kakva glava sunce ti jebem.

• Mali Ker

КОЖМА хахаха

• Mali Ker

Пресветли Врачи: Кожма и Дамјан

• Earthworm Jim

Boze kakva je ovo lobanja

• kosmopolita

ovo ti je spem foruma, jebi ga, ako može jedan papet za to da dobije ban, možeš i ti.
    javi se za tri dana da vidimo za taj pakt.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.