Prijava

Iako sam se juče trajno odjavio sa sajta i odbio da učestvujem u njegovom daljem radu, u međuvremenu su se dogodile neke nepredviđene situacije, pa sam odlučio da se vratim.

Još koliko juče, bombaš je pozvao na 24-ovni bojkot sajta, kome sam se, sva je prilika, jedini ja odazvao. Pre toga, optužio me je za reakcionizam, kontrarevolucionarstvo, pa čak i za izdaju, što je svima nama termin naprosto nespojiv sa imenom i institucijom El Comandantea Bob Rocka. Zatim je organizovao glasanje o razmodu kosmopolite i Truća, što je naišlo na moju i podršku mojih vernih Musketara, ali i jak otpor profašističkih snaga okupljenih oko same kosmopolite, Bohora i pseta. Nakon svega ovoga, bombaš i ja smo stupili u koaliciju zvanu Sila Osovine.

Već koliko danas, bombaš je ponudio savez psetu, koji je još jedan kožmin pulen i koji je takođe nepotizmom dobio krunu koju zaslužuje manje čak i od Niktova i Bohora.

Ja ovo smatram činom veleizdaje. Ponuditi pakt nekome sa kim smo obojica do pre doslovno dva dana bili u žestokoj razmeni paljbe, za mene je VELEIZDAJA.
Ukoliko bombaš u roku od 12 sati ne povuče ponudu o uniji koju je uputio psetu, smatraću da mi je objavio rat, pa će se u skladu sa time i moja politika prema njemu drastično promeniti.

Pod jedan, narediću Musketarima da se stave u borbenu pripravnost.
Pod dva, ponudiću Kosmopoliti pakt.

jesi li nekada razmisljao o tome da naglo prekines svoj zivot

Tvoj ću svakako ako te negde sretnem, maloumniče

pa ovo je pretnja ljudi moji, ja sam za to da se sankcionise

podsticanje samoubistva i pretnja ubistvom su krivično delo u svakom zakonodavstvu jebeno

ja sam postavio pitanje, nisam ga podsticao

Još koliko juče, bombaš je pozvao na 24-ovni bojkot sajta, kome sam se, sva je prilika, jedini ja odazvao. HAHAHAHAHAAHAHHAAHA

Телевисиа пресента. Који си ти лудак Милоше.

kao da ste na nekom kursu za odbornike snsa, pa vam je ovde praksa kako da jedete govna, pricate prazne price itd, pre nego vas puste u skupstinu opstine
ne znam kako drugacije da opravdavam ovakva ponasanja

Kakva glava sunce ti jebem.

КОЖМА хахаха

Пресветли Врачи: Кожма и Дамјан

Boze kakva je ovo lobanja

ovo ti je spem foruma, jebi ga, ako može jedan papet za to da dobije ban, možeš i ti.
javi se za tri dana da vidimo za taj pakt.