Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Novine ako imam :)
Koji ti je omiljeni dan u nedelji?
Subota.
Omiljeni toalet papir?
Perfex
Sad si i DIO?
bilo koji od recikliranih materijala! pobornik sam očuvanja drveća.
omiljen sajt?
@edit.undo
Vukajlija
@AC DC
Jesam
šta misliš o mom izmenjenom niku?
Мислим да јасно открива колико имаш година.
Је л' имаш упаљач?
Imam.
Jel imaš cigaru? :)
Их, не једну, 17 комада!
Шта имаш на себи?
Čarape,gaće,donji deo trenerke i iron maiden majicu.
Odakle si?
Из српске Атине.
Шта је с твоје леве стране?
Prozor,zid,radijator...
Koju muziku slušaš?
Rock, Blues, Heavy metal, Punk.....
Ti?
Кинеску свадбену.
Који отвор бленде иде уз експозицију од секунде ако се фотографише око подне по ведром времену?
@AC DC
Rock,Heavy metal,Punk...
@Kolach
treci
De si brate sto godina?
Evo me, sestro, osamnaest godina.
Gde je šklombocnin ultra sonar?
tu je negde...
Kako si?
Атараксично.
Лепота или памет и зашто?
kako kad...
omiljena vrsta obuce?
Ona u kojoj mi noge izgledaju lepo.
Ti?
ona koja mi je udobna, uglavnom patike...
odmor iz snova?