Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
sta znam valjda sam fin i kulturan lik mada ne osjecam neko ekstra postovanje prema starijima i tako to, i onako ljude ne smatram dobrim.
kojim se poslom bavis?
Kancelarijskim,a dajem i privatne časove stranog jezika.Slikam kad dobijem narudžbu-i tako..
Ti?
studiram, bio sam u birackom odboru to mi je do sada jedini posao :)
koliko bi me kostale kopije poznatih djela?
Nisam ih radila,nemaju ljudi para za to:) radila sam ikone,to su najviše naručivali.Ne "derem kožu" sa cenama,toliko :)
Što si promenio nick?Ili sam to sanjala da si bio "Cold man"?
ovo mi zvuci bolje :)
koliko je isplativo slikanje kao hobi? nisam mnogo upucen ali mislim da dosta kostaju stvarcice potrebne za to.
Znaš,da je skupo-za oči je skupo.Ali,ja slikam(kad slikam) zato što moram,što mi je to ljubav oduvek-od detinjstva.Sad pauziram,nevoljno-imam brdo obaveza.
Ne znam baš da unovčim to kako drugi rade.
Da li si stvarno "leden"?
ne koliko bi trebalo, ali da djelujem tako nezainteresovano i ko zna kako sve jos :)
drustvena si?
Jesam,mislim,svakom pružim šansu da mi dokaže da je ok osoba.Ako to zloupotrebi,onda se samo sklonim i prestanem da komuniciram-ne podnosim svađe i verbalna prepucavanja(mada jezik ume da mi bude otrovan).
Ako je suprotno,onda sam večiti prijatelj.Jednostavna sam :)
Da li ti se sviđa da te doživljavaju kao nezainteresovanog,ili radiš nešto da ljude razuveriš? :)
ne svidja mi se ali tako djelujem....ne kontam ni ja to bas naj :)
volis auta?
Volim,ali nisam ponosni vlasnik ni jednog :)Mada,jako mi se sviđa da vozim,skroz mi je super osećaj!
Odakle si?
Podgorica.
svidja ti se neko posebno?
Sve članove na Vuki volim,svi sa kojima kontaktiram su divni,zasad ni jedno loše iskustvo. :)
Da li stvarno hejtuješ ili se zavitlavaš? :)
mislio sam na auta :)...dajem i minuse cesto ali cesce pluseve naravno :)
sta mislis o sjutrasnjem(tj danasnjem) prazniku?
Auto-"Mini Moris"(njega posebno volim),"Pežo 206".. :)))
Veruj da nemam ama baš nikakvo mišljenje o tome,totalno sam van svega toga..:)
Koji ti auto voziš?
sestrin golf 3.
sta te najvise nervira?
Budalaštine,kad su ljudi prosti i nestrpljivi,kad nemaju razumevanja ni takta,kad se ponašaju kao da su popili sve znanje ovog sveta,kada se nalaze pozvani da ti "sole" i ono što ne znaju..
A tebe?
nista ne moze da mi stvori haos u glavi kao sto mogu ja sam sebi :)
najveca mana?
Preterano emotivna,ko me stvori takvu!Često i brzopleta.
Što misliš da sebi stvaraš haos u glavi? Iz tvojih postova mi se čini da si vrlo staložena i sabrana osoba. :)
to je zbog nika :)...inace mi je depresija dobar drug a sreca me nece ni za lijek :)
a vrlina?
'Ajde,kakva je to malodušnost? :))Nije valjda baš tako loše :)
Depresija je svima nama komšiluk,samo,probaj da joj jednog dana ne otvoriš :))
Mislim da sam dobrodušna osoba,cenim ljudsku dobrotu(kad naiđem na nju).Volim i da usrećim porodicu i prijatelje,da im pričam viceve,da se šalim..eto :)
Koje su tvoje vrline i mane? :)