Prijava

pa kako da javim mrtav xDDDD

nista pokusao sam te prenkati :D

Konacno tema na vukajliji koja ce mi pomoci

Ide Serija A, polako sa samoubistva Panjkoviću!

Ma gotov sam ja. Samo su me oni tiketi vadili, nemam vise cemu da se nadam

Jel ti prošao neki od 15k?

eo lovačke

Bio kod nas u kvartu jedan lik, stariji od nas, zvali ga Užas, ružan kao smrt, unakaženog lica, pogrbljen, kao Kvazimodo samo 2 metra visok.

I aj odrasli smo mi naviknuti na Užasa, jbg, ružan pa eto al bio je ok momak, koliko-toliko.

I prije par godina sjedimo mi tako i cirkamo i neko pomenu Užasa i tamo neki je znao nekog njegovog rođaka i navodno je Užas poginuo u saobraćajci negdje u Čehoslovačkoj valjda.
I sad lik počinje da priča kako je uopšte Užas došao do toga. Naime, bio je momak kao i svi, nije sad Bred Pit al normalnog izgleda ali smotan kao sajla, ubi bože. Imao je starijeg brata koji ga je stalno drkao kako je ovaj nesposoban, ništa ne zna, ne može da se sastavi nikako, da ga sramoti, tukao ga zbog toga i slično a Užas jednostavno bio presmotan i gotovo. I valjda je momku dopizdilo da ga ovaj drka stalno, upao u neke depresije i jednog dana uzme očev pištolj, standardno, nacilja se odozdo, u bradu i opali i, naravno, ostane živ ali sa pola face raznesene. Jedva njega nekako skrpili i ležao on tako u bolnici i dođe mu burazer u posjetu, ono atmosfera turobna, momak u zavojima, jedva diše a burazer mu sa vrata: "E jesi nesposoban, pa ni ubiti se ne možeš ko čovjek!"
Kasnije je burazer prestao da ga drka za to al eto, nikada nećemo saznati da li je Užas poginuo u nesreći ili se namjerno zakucao u nešto autom.

Sve u svemu, užas

Skocimis dabogda taj njegov brat nikad ne nadje poso i da trpi gladan, a da mu niko ziv ne pomogne, i treba ga ostaviti u samoci da bude bez ikoga za ceo zivot mamicu li mu jebem kompleksasku i sebicnu, pozeljno je i kastrirati ga da ne ostavi potomstvo i Uzas je trebao njega da upuca a ne sebe.Krivo mu sto nema veliki kurac ili mozda brat ima veci kurac od njega pa sad ce se istrisa na brata mamicu li mu, misli da je sve do velicine i da nece nijednu zadovolji.

Ja imam problem mene nijedna devojka ne ume da zadovolji mnoge su pokušale ali nijedna nije uspela da me dovede do vrhunca

Maestro, bar imaš te kriptovalute još uvek, jeste da si istresao soma ojra u bunar ali doći će pare opet, ako ništa drugo nakon ovog prvenstva smo naučili da se obazrivije kladimo

Idem u Nemacku, sve je sredjeno povadio sam se. Nije jos kraj

Vidimo se na nekoj baušteli, palim i ja uskoro

Koliko li kosta u bitcoinima na dark webu da gledas uzivo kako izgleda kad nekog muce i izvrsavaju egzekucije?

Umri, majku ti jebem, umri

Ne idem ja na baustel imam vec pripremljen teren ali ako ides i ti javi se eto