Eto dosli daun konji odoh spavati
hahhah da ide neka komedija, a prov i reme negoduju u pozadini, kakvi primitivci
Pojavio se NikolaKG, pitao A ovo nije ekskurzija za osnovne škole i otišao kući
Nije coa, korac je u necemu zelenom neki kombinezon nesto ocrtala joj se picka i dupe i sise oce da izlete
Posle NikoleKG bolje i ja da begam
Ok sačekaću da vidim a ko je ova u iscepanim farmericama izgleda sasvim fino
Svratimo u budimpesti na gulas reme im baci analizu gulasa i sve vrste i koji je koji
Gliban israo čečensku tulumbu i zapušio wc, voda udavila Zhajka dole pošto nije znao da otvori vrata autobusa
E a da vodimo zapatu i ostale legende u beč da obiđu ALEJU VELIKANA
To je ana marija ili marija ana ili samo marijana, menjaju stalno pa nisam siguran. Ona je sad kao pevacica a bila je vec u nekom rijalitiju i bila i vezi dugo sa ovim filipom to je ovaj niski skoro celavi
E jbg izgubio sam se sad haha dovoljno mi je
Nikako da se ta korać pojavi da vidim šta je to pa da se šaltam na basket
Da da stignemo u hotel cavez trci da otvori zajku vrata haha
Pa sad ce valjda ne znam zasto ikoga drugog prikazuju pogotovo ne ovu muslimansku kurvu koju bih doduse jebao
70 dinara druže
ajde moze li neko i za mene da smisli nesto sta radim
Pa napisao sam izijem kako tebe da zaboravimo druze
Pa majku joj jebem bre kao da je snimatelj pa je nigde nema šta gledam više čak sam i patuljka nekog uočio samo nje nema
Drug raja usao u bus u kontra smeru otisao u vranje zapata lose prebrojao putnike
Pa nije jos dosla na zurku u kuci je tamo. Samo da se ne presvuce uh valjda nece
zhajk ne ume vrata da otvori
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Eto dosli daun konji odoh spavati
hahhah da ide neka komedija, a prov i reme negoduju u pozadini, kakvi primitivci
Pojavio se NikolaKG, pitao A ovo nije ekskurzija za osnovne škole i otišao kući
Nije coa, korac je u necemu zelenom neki kombinezon nesto ocrtala joj se picka i dupe i sise oce da izlete
Posle NikoleKG bolje i ja da begam
Ok sačekaću da vidim a ko je ova u iscepanim farmericama izgleda sasvim fino
Svratimo u budimpesti na gulas reme im baci analizu gulasa i sve vrste i koji je koji
Gliban israo čečensku tulumbu i zapušio wc, voda udavila Zhajka dole pošto nije znao da otvori vrata autobusa
E a da vodimo zapatu i ostale legende u beč da obiđu ALEJU VELIKANA
To je ana marija ili marija ana ili samo marijana, menjaju stalno pa nisam siguran. Ona je sad kao pevacica a bila je vec u nekom rijalitiju i bila i vezi dugo sa ovim filipom to je ovaj niski skoro celavi
E jbg izgubio sam se sad haha dovoljno mi je
Nikako da se ta korać pojavi da vidim šta je to pa da se šaltam na basket
Da da stignemo u hotel cavez trci da otvori zajku vrata haha
Pa sad ce valjda ne znam zasto ikoga drugog prikazuju pogotovo ne ovu muslimansku kurvu koju bih doduse jebao
70 dinara druže
ajde moze li neko i za mene da smisli nesto sta radim
Pa napisao sam izijem kako tebe da zaboravimo druze
Pa majku joj jebem bre kao da je snimatelj pa je nigde nema šta gledam više čak sam i patuljka nekog uočio samo nje nema
Drug raja usao u bus u kontra smeru otisao u vranje zapata lose prebrojao putnike
Pa nije jos dosla na zurku u kuci je tamo. Samo da se ne presvuce uh valjda nece
zhajk ne ume vrata da otvori