Ne radi pvt

1. Eto dosli daun konji odoh spavati

2. hahhah da ide neka komedija, a prov i reme negoduju u pozadini, kakvi primitivci

3. Pojavio se NikolaKG, pitao A ovo nije ekskurzija za osnovne škole i otišao kući

4. Nije coa, korac je u necemu zelenom neki kombinezon nesto ocrtala joj se picka i dupe i sise oce da izlete

5. Posle NikoleKG bolje i ja da begam

6. Ok sačekaću da vidim a ko je ova u iscepanim farmericama izgleda sasvim fino

7. Svratimo u budimpesti na gulas reme im baci analizu gulasa i sve vrste i koji je koji

8. Gliban israo čečensku tulumbu i zapušio wc, voda udavila Zhajka dole pošto nije znao da otvori vrata autobusa

9. E a da vodimo zapatu i ostale legende u beč da obiđu ALEJU VELIKANA

10. To je ana marija ili marija ana ili samo marijana, menjaju stalno pa nisam siguran. Ona je sad kao pevacica a bila je vec u nekom rijalitiju i bila i vezi dugo sa ovim filipom to je ovaj niski skoro celavi

11. E jbg izgubio sam se sad haha dovoljno mi je

Nikako da se ta korać pojavi da vidim šta je to pa da se šaltam na basket

12. Da da stignemo u hotel cavez trci da otvori zajku vrata haha

13. Pa sad ce valjda ne znam zasto ikoga drugog prikazuju pogotovo ne ovu muslimansku kurvu koju bih doduse jebao

14. ajde moze li neko i za mene da smisli nesto sta radim

15. Pa napisao sam izijem kako tebe da zaboravimo druze

16. Pa majku joj jebem bre kao da je snimatelj pa je nigde nema šta gledam više čak sam i patuljka nekog uočio samo nje nema

17. Drug raja usao u bus u kontra smeru otisao u vranje zapata lose prebrojao putnike

18. Pa nije jos dosla na zurku u kuci je tamo. Samo da se ne presvuce uh valjda nece

19. zhajk ne ume vrata da otvori

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.