Kad smo vec kod kriterijuma, ja ne kontam likove koji su u fazonu da budu u vezi sa ribom koja ima krs telo jer je lepa u faci. Pre bih bio sa ribom osrednjom u faci sa vrh telom nego sa najlepsom ribom na planeti, a da je daska mrtva
ma okej postovanje ako je jako lepa, a mrsavica, preso bi preko toga, ali kao jakooo lepa, a buca....vidi jedino bi mozda pustio mog psa na nju da je kara ili magarca
O tome pricam ps
Gde se sećam kakvo dupe ima Midori brt, video je dva put u životu pre sedam godina, lol.
Nema dupe Midori upoznao sam je uzivo ja
Midori bila na vosu uradila vise sklekova od obe ekipe zajedno hahahaha
Citaj, uradila 2
Da, u jajima. Ja sam gledao do 40-45 nije me bas zanimalo to nadmetanje
Ma dobro nzm koliko je ona, nego konstatujem da bi 2 bilo dovoljno haha
Kad smo vec kod kriterijuma, ja ne kontam likove koji su u fazonu da budu u vezi sa ribom koja ima krs telo jer je lepa u faci. Pre bih bio sa ribom osrednjom u faci sa vrh telom nego sa najlepsom ribom na planeti, a da je daska mrtva
Ne vredi bez face jbg
Brt ne bih ni ja bio sa ruznom ribom ali ako moram da napravim kompromis osrednja faca vs osrednje telo uvek bih birao da telo bude bolje od face
Ja volim buljave.
Onako da ima ogromne očne jabučice, boja nebitna
ma okej postovanje ako je jako lepa, a mrsavica, preso bi preko toga, ali kao jakooo lepa, a buca....vidi jedino bi mozda pustio mog psa na nju da je kara ili magarca
Hahah magarca jebenog imas
i sta ste skontali za guzice na kraju
da vise volime pse od devojaka sa losim buljama
jadni psi
plaky
prelosa i ravna bulja kod ribe = maksimalno mali kurac kod muskarca, mikro kurac bukvalno
ne znam
ja sam od danas lezbejka
ne razumem se u penise
sad me samo zenska dupeta interesuju
Ok sprle je muski dupli da se ne lozite jbg