Prijava

Ma ok je sve to ali evo udjes u maksi i sad ima tamo mesar koji je onako aj malo bucnut ili cak nije uopste a za kasom sedi riba ima dupe 70cm siroko

Zapata ne znam koji ti je kurac ali od svih reci nervira me jedino TRIGEROVAN. Sad bih ja bio glup da ti kazem sta ne nervira s obzirom da zelis da me nerviras ali ne znas moju pricu a to je da kad znam da neko hoce da me iznervira nema trika da to i uradi. Mislim ne mora da me iznervira da bih ga prebio ali ne iznervira me to je poenta.

poserem ti se teme na ovaj post gore

Multi: pa posle 28 krece, mislim da je povezano sa prestankom brzog regenirasanja jetre

A što ja pisem ovde uostalom kad više volim siske

cuj ovoga na zene ne vole toliko apolone jok nego ove sa smislom za humor i siromasne lol

To. Kad prestane da se brzo regeneriše jetra (mada koliko ja znam, to je nekih 25), onda kreće. Mada to postaje vremenom sve vidljivije i vidljivije.

E pa pazi, kasirka u Maksiju uglavnom ima taj momenat matorog uređenja i patrijarhata, ona je tu da rađa, nije karijerista, jebiga, radi u maksiju, ne vodi previše računa o sebi. A mesar, jbg, on i dalje glumi ulogu lovca, pa mora nečim da privuče ribu, i makar u svojoj glavi ima taj momenat zbog kog nastavlja da se bavi kakvom takvom aktivnošću. A i realno, 95% muškaraca je sklonije sportu nego žene, jbg, koliko nas igra fudbal jednom, dva puta nedeljno ili bilo šta drugo, ono, nije previše, ali ti ipak u neku ruku ubrzava metabolizam i ne dozvoljava ti da postaneš preterano masan, nego u nekim okej granicama ostaješ.

Ma gledaju izgled kako ne, samo nekako mislim da više gledaju masu, krupnoću i bradu, nego kako su sklepane, definicija i to.

Pa gledaju izgled, ali imaju druge kriterijume od muškaraca. Pre će pristati na debljeg lika, nego na neuhranjenog od 160. I to je to, to sa masom i gledanjem kroz prste za malo veću kilažu ima veze sa osećajem sigurnosti pored njega.
Jbg, zato ih i privlači i sposobnost muškarca i sve ostalo.

Sise se ne računaju ako je riba debela, trbušnjaci se kod muškarca ne računaju ako ima ispod 80 kila i to je to.

Kad ždrakam tako pičke po fejsu, te što su u vezi, uglavnom su im momci mrge, tamnoputi, s bradom. Sve pukovnici iračke republikanske garde. Reeetko koji nežni izvajani lepotan.

Izvajani lepotani su za srednjoškolke. Čim pređe riba iz tih klinačkih tripova, traži druge karakteristike. Samo se menja prikaz Apolona, jbg. lolololo

Ribe nece apolone, hoce imucne ljude sa mudima i pristojnim izgledom

Slusaj care,to sto si debeo ili ruzan,visok,nizak,beo,crn,to sto ne znas da kazes neko slovo i nesto slicno,ne treba ni u jednom trenutku da te sputava od toga da uspes..poznajem mnogo gojaznih muskaraca koji imaju devojke i sve..pogledaj danasnje devojke,slomljene su,svaki muskarac samo razmislja kako ce da ih izjebe i sutne..ti budi drugaciji,bas zato sto si drugaciji..pokazi devojkama da si dobar lik,da ti nije vazan samo sex,da ih neces izneveriti,veruj mi da bi svaka devojka pre izabrala nekog debeljucu koji ce da je voli vise od sebe i koji ce umeti da je ceni,nego nekog zgodnog frajera kojeg ce da pokazuje drugaricama nekoliko dana,nedelja i onda kada dobije sta je zeleo i on ce naci bolju,jer bar ja mislim,da od lepse,postoji lepsa,od zgodnije postoji zgodnija..nadam se da sam ti pomogao ;)

Pre će pristati na debljeg lika, nego na neuhranjenog od 160.

A uhranjenog od 160? :(

Maestro je sa ovom slikom resio temu, dobar

eksperti, eksperti evriver

Samo me je zanimalo sta se desava sa guzicama

лења, привилегована стока