Kliše sportska izjava alert:
Moguće je i da su potrošili zalihe fortune na prošlom ep pa im ne gine jebanje u čmar ciganski od strane arapa I persijanaca i džaba preloženi Ronaldo onda.
saudijci poslali 3 igraca na pozajmicu u primeru.polusezona.nisu igrali skoro uopste.bas se potrefilo da levante,viljareal i laganeze zele da pozajme saudijce poznate kao vrsne fudbalere.
tako sam nesto i ja pomislio.to za placanje.malo da vide kako se trenira u spaniji.ja jedino znam za samija al dzabera od tih saudijaca.njihov najbolji ikada.igrao 4 tekme u cempionsipu.ovo ostalo po tim al ahlijima.
inace, nejmar se prosetao kroz odbranu hrvata i zakucao je loptu u mrezu.kada budu igrali na svetskom i ako im nekim cudom bude trebalo da nas nakantaju-najebali smo.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Kliše sportska izjava alert:
Moguće je i da su potrošili zalihe fortune na prošlom ep pa im ne gine jebanje u čmar ciganski od strane arapa I persijanaca i džaba preloženi Ronaldo onda.
Sve ce ih jebati robert levandovski
Ps jel uzimamo par soma jura na svetskom
Maestro aj mi sastavljaš tikete za svetsko. Imam budžet 1000 din, da dodjemo do kraja SP makar do 5?
KOLIKO JE ILJADU U BITKOINIMA
Nema Italije na prvenstvu..tako da osvajamo.
Finale Srbija-Rusija..
saudijci poslali 3 igraca na pozajmicu u primeru.polusezona.nisu igrali skoro uopste.bas se potrefilo da levante,viljareal i laganeze zele da pozajme saudijce poznate kao vrsne fudbalere.
Pa platili da im igraci malo treniraju tamo xd
Uzimamo maestro, odigraj da cemo imati jedan bod u grupi sto pre sa bar 50e posle kad krene osmina onda zatezemo jako
Ocete li da mi pravite tikete
Pa ako mislis da zatezes ocemo tj ja ocu
tako sam nesto i ja pomislio.to za placanje.malo da vide kako se trenira u spaniji.ja jedino znam za samija al dzabera od tih saudijaca.njihov najbolji ikada.igrao 4 tekme u cempionsipu.ovo ostalo po tim al ahlijima.
inace, nejmar se prosetao kroz odbranu hrvata i zakucao je loptu u mrezu.kada budu igrali na svetskom i ako im nekim cudom bude trebalo da nas nakantaju-najebali smo.
Zap samo prati temu kladionica postovacemo tamo
Važi, druže. Ja ganjam sitnu lovu
voleo bih da imamo nula bodova na kraju ili 1 bod tek onako u trećoj utakmici kad je ionako sve nebitno, gadan je ovaj naš tim
Nejmar je najbolji tehničar na ovom prvenstvu
Nemanja Radonjić najbolji strelac prvenstva u Meridijanu kvota 5000. Ispratio sam sa 1000 din ko mu jebe mater ionako toliko popušim dnevno.
Ja odigrao na levandovskog
Je l' ima neko od vas Sky sport 1 HD? Ne slusa mi se Aca debilko, a i primetio sam u kladionici da je dosta bolja slika nego na domaćim kanalima..
za koga cete da navijate kad ispadnemo?ja za brazil