Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ma не пролазимо групу сигурно
Pa aj da vidimo još tu protiv Bolivije i da razrešimo svaku dilemu.
Žao mi je samo što ćemo u polufinalu izgubiti na penale jebene
ma ne baksuziraj idemo do finala
Ne sećam se da se reprezentacija BiH kvalifikovala na svetsko
Hah šakira će nositi kopačke sa zastavom takozvanog Kosova
https://sport.blic.rs/svetsko-prvenstvo-u-fudbalu-rusija-2018/dzaka-saciri-dzemaili-behrami-za-svajcarce-je-mundijal-vise-od-fudbala-dozivotno-cu/h8fsvky
Računao sam na neki ovakav komentar s tvoje strane pa sam se adekvatno pripremio:
Jebem ti majku u pičku
Padaš u vatru, zašto je to tako hmm
hahahaha mir braco, mir
Nismo mi nikakva braća, i ne želim da glavonja svojata tudje uspehe, zašto mu to smeta, neznam.
Mislio sam da je nemoguce ali postoji neduhovitija osoba od fendera
Konačno si prestao da bežiš od sebe, čestitke šaćiri
A za ovo psovanje majke od strane ovog čobana..
Офуцана задригла босанчуро, када је писменост у питању, за тебе сам доктор наука, јер видиш, мој матерњи језик је српски, за разлику од рикања, завијања, лупања батином о каменчину и осталих видова комуникације с брда на брдо који се у твојој постојбини користе. Капирам да ти је тешко да разумеш све ово јер ипак су те одгајили вашљиви прекодрински медведи, а већи део живота си провела у урлању са једним запушеним уветом, орању планинчине и стругању вучјих гована са гумених опанака, све док није куцнуо час да на трактору и са две кесе пуне вунених чарапа заједно са колоном својих крезавих земљака коначно крочиш у цивилизацију и спознаш благодети асфалта, пеницилина, ходања на две ноге и термички обрађеног меса, али пробај да бар мало напрегнеш те кржљаве босанске ганглије и схватиш да се овде говори мало друкчије него у околини пећине у којој си се окотила.
Него, видим да те минџа очајнички сврби, а човјеку се већ поодавно не диже на тебе, или му се не диже уопште, па си присиљена да тражиш курчевину по интернету и сваки неуспех те само додатно фрустрира и издркава и чини агонију твоје менопаузе још неподношљивијом. Рекли су ми да доста личиш на згажено псеће говно, додуше не верујем да миришеш тако лепо, али направио бих уступак и јебо бих те у суву пичку и напунио свршотином темељније него што је иједан од твојих брђанских рођака учинио, чисто из уверења да и истрошене остареле сараге заслужују мало нежности с времена на време. Јавићу ти се кад будем био у Војводини да прокрчиш ту прашуму на препонама, испод ушију и изнад горње усне, па да искомбинујемо један врели крес, за добробит твоју, твојих укућана и осталих људи и животиња у твојој околини. :*
Когођ мисли да нећемо бити први у онако лошој групи некле се запосли у гсп-у
Ako nešto volim, to je optimizam, ali kako misliš da to izvedemo pored Brazila, jedino ako Kolarov uspe da prenese taj duh Rome u ekipu i da se ne ide na mentalitet vadjenja, čupanja u sledećoj/na ishod ostalih mečeva, gubitničke stavove da nije ništa strašno ako se ne prodje grupa, nego na pobedu i gaženja svih redom do finala i da se podigne taj trofej šampiona sveta. Kvalitet imamo, samo da se aktivira, ali ne verujem, ne vidim motivisanost.
Kao one kliše izjave ovi/oni ne leže ovima/onima. Kad udješ u utakmicu sa stavom da si autsajder i da prosto treba da izgubiš, tako ćeš i završiti, kao poražen.
како да не навијам за снстацију србије кад смо вам дали и селектора младена и председника државе говнаркои једни незахвални
и луку јовића ало
Mi smo vama dali državu
I onda se pitamo zašto nam je fudbal sranje
I država nam je sranje