Ma Švajcarci ne smeju da nas pobede, neće da uznemire 200.000,00 Srba što žive tamo, znaju da smo mnogo rizični, a i nije im stalo toliko do fudbala. Tipa, boriće se da bude remi, ali neće smeti da pobede.
Немој да се зајебавамо као Швајцарска јебена светска сила, и за европско су фазон одиграли нерешено и са Француском јебеном и са Румунијом, а до јаја је што ће ово нашима избити из главе ваљда да калкулишу јебено против њих и што су показали Крстајићу како да проба против Бразилаца да игра....
Ma Švajcarci ne smeju da nas pobede, neće da uznemire 200.000,00 Srba što žive tamo, znaju da smo mnogo rizični, a i nije im stalo toliko do fudbala. Tipa, boriće se da bude remi, ali neće smeti da pobede.
siptari su izvukli remi na faulove
ne bojte se siptara
Mislim da ova ruska klima nepovoljno utiče na južnoamerikance, kao da im dovoljno kiseonika ne dolazi u mozak.
moguce
Немој да се зајебавамо као Швајцарска јебена светска сила, и за европско су фазон одиграли нерешено и са Француском јебеном и са Румунијом, а до јаја је што ће ово нашима избити из главе ваљда да калкулишу јебено против њих и што су показали Крстајићу како да проба против Бразилаца да игра....
Mi ceo život neki kurac kalkulišemo umesto fudbala da igramo samo.
prva blago smijesna stvar koju sam procitao na vukajliji posle dosta dugo
Brazil nece proci grupu kostarikanci ima da prebiju nejmara jer je zena i nije sluzio vojsku
Mi dobijamo siptare mitar ce se iskupi i nazalost kao prvi u grupi idemo na svabu
Енглези изненађују све и освајају светско са гол разликом 3:0....
imacemo i vecu podrsku navijaca od siptara, mi kao da smo kod kuce.zato idemo do cetvrtfinala.
E, Diperu, nešto i ja mislim da je vreme za Engleze da izdominiraju.
finale hrvatska-engleska da da
Они су ми баш екипа да дође до полуфинала, одбрана им јебе....
Siptari tukli nejmara pa su izborili X a CIK da ih vidim kako zaustavljaju sve bele orlove i Mitrovica i Tadica i Sergeja itd Matica itd itd
Firminjo za mene bio i ostao u TOP5 prevara modernog fudbala
nema više kladionice za mene, ovo je ipak previše.
Ali to slatko NJ kad neko izgovara Firmino
Колико ће Цубер да скочи јако поред ових наших?