Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Kolarov ti je, Đoto, skroz u pravu, nego što je Brazil usralo da krkne dva komada Kostariki tako da nam je nerešeno isto ko izgubljeno i to se ne odnosi na ovu situaciju
Ma to i kažem, ali nakon ove Kolarove izjave selektor Mladen sa "Ono nismo očekivali da će Brazil da pobedi..."
I tu se vraćamo na onu priču prastaru, SRBI I KALKULACIJA
Pa ono jes, lopta je okrugla a oni opet nisu očekivali i uvatilo ih spuštenih gaća ko putare sneg u januaru.
Nego što ovaj gore reče, kad dobismo Kostariku ja reko super, igramo treće kolo s Brazilom za prolazak, imaće šest bodova pa možda izvedu rezervni sastav da se loptaju malo momčići a protiv šiptara ako uvatimo šta - mašala. Al trt, Brazil remizirao pa nekako ispade još bolje, ni oni ne smaju da izgube pa će bar biti šta da se vidi. Mislim aj da imaju ovi naši siromasi bar šta unucima da pričaju, znaš ono kad smo osamnajste igrali s BRAZILOM za opstanak na prvenstvu, izašli mi na teren i da znaš nije nam svejedno al bome nije ni njima, ko izgubi biće pečen, pozdravismo se ljudski i junački pa onda...
klosari jedni..nisu vredni mojih suza.protiv brazila mozemos amo da se izblamiramo
bilo bi to uzbudljivo da imamo makar neke sanse
Da ne bude ovakva kurčina da nas izjebu šiptari ko kamiondžiju kurvu sa magistrale
Ja ću smatrati ciklus uspešnim, ako neko od naših izlomi noge Nejmaru.
Koji ste u grupi?
Ali ja mogu da potpišem da bi šaćiri premro od izjedanja da nije dao i on gol da onako ponosno skačući ko majmunče pokazuje onaj šiptarski simbol
nema sansi..i ovo do sad je neki uspeh al steta mogli smo vise.
Ma jok, prođemo mi i Švica, TEŠKO JE DOBITI ISTOG PROTIVNIKA DVA PUTA NA TURNIRU, SETITE SE!
Koji blam da te dobiju siptari e
Ko ima sacirija na fantaziju ja imam
mladen gluperda jebena.
Sve je zbog kostica krsta mi
SRBIJA!
GG 3+ meni dosta
ko je imao GG 3+ na tiketu ja sam
neznam za vas ali ja sam imao razlog za radovanje i slavlje, naime novak đoković je pobedio adriana Manarina i plasirao se u polufinale turnira u Kvinsu
Kakav izvrstan pokusaj trola, zabava
https://www.youtube.com/watch?v=DJQCRMqVJjU