Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
smejte se majmuni jedni
Dobro je da smo izgubili. Sad nema prostora za kalkulacije. Moraš poslati Brazil kući i to ti je
хахаха ма одличан исход нема шта
naduvo sam se pre tekme da manje boli poraz i ta odluka bila skroz ok
Мени је најжалије то што ће Аргентина да се пласира у осмину а ми нећемо. Е то ми је жао.
Jebace ih ludi crnci
15:30 Đoković - Šardi, polufinale turnira u Kvinsu
Vaša očekivanja?
Omiljeni teniser I zašto?
због да једеш говна
Najlepsi gol na prvenstvu
згодан меч веома 4 гола први халф суперишка
Znači krenulo trpanje čim sam ja odustao od gledanja svetskom prvenstva
ено фсс уложио жалбу у брихово суђење
Pa i dosta je bilo drkanja kurca i cuvanja rezultata i branjenja valjda od danas krene trpacina sa kuliminacijom u sredu kad nas ubiju cigani 8:2
Ladno su mu iz var centra javili da pogleda snimak i smrda odbio mrs picko siptarska uzeo si pare govno jedno
па да, има да добијемо ладан курац као и увек :((((
Ал ено Ацо инфо верује у победу ипак :))
Portugal ovo osvaja na guzove ko i Evropsko, Ronaldo dobija zvanicnu potvrdu da je koza (goat) uzima sesti balon d’or mesi se penzionise iz fudbala od pakosti
gomila govana bila na terenu.mi picke,sipci zvalava gomila neartiukulisanih divljaka i brih slepcina.
Ceo nas tim zajedno nema srca da gine za svoju reprezentaciju koliko sami Xhaka i Shaqiri imaju da ginu za tudju u inat Srbiji. Tu je razlika.
Sta radi albanski lobi.......
Ma kakav lobi sta lupas, nemac sudi svajcarcima ko kad bi crnogorac nama. A bili su bolji, dobili bi nas i da je vucic sudio