Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018

1. smejte se majmuni jedni

2. Dobro je da smo izgubili. Sad nema prostora za kalkulacije. Moraš poslati Brazil kući i to ti je

3. хахаха ма одличан исход нема шта

4. naduvo sam se pre tekme da manje boli poraz i ta odluka bila skroz ok

5. Мени је најжалије то што ће Аргентина да се пласира у осмину а ми нећемо. Е то ми је жао.

6. 15:30 Đoković - Šardi, polufinale turnira u Kvinsu
    Vaša očekivanja?
    Omiljeni teniser I zašto?

7. због да једеш говна

8. Najlepsi gol na prvenstvu

9. згодан меч веома 4 гола први халф суперишка

10. Znači krenulo trpanje čim sam ja odustao od gledanja svetskom prvenstva

11. ено фсс уложио жалбу у брихово суђење

12. Pa i dosta je bilo drkanja kurca i cuvanja rezultata i branjenja valjda od danas krene trpacina sa kuliminacijom u sredu kad nas ubiju cigani 8:2

13. Ladno su mu iz var centra javili da pogleda snimak i smrda odbio mrs picko siptarska uzeo si pare govno jedno

14. па да, има да добијемо ладан курац као и увек :((((
    Ал ено Ацо инфо верује у победу ипак :))

15. Portugal ovo osvaja na guzove ko i Evropsko, Ronaldo dobija zvanicnu potvrdu da je koza (goat) uzima sesti balon d’or mesi se penzionise iz fudbala od pakosti

16. gomila govana bila na terenu.mi picke,sipci zvalava gomila neartiukulisanih divljaka i brih slepcina.

17. Ceo nas tim zajedno nema srca da gine za svoju reprezentaciju koliko sami Xhaka i Shaqiri imaju da ginu za tudju u inat Srbiji. Tu je razlika.

18. Sta radi albanski lobi.......

19. Ma kakav lobi sta lupas, nemac sudi svajcarcima ko kad bi crnogorac nama. A bili su bolji, dobili bi nas i da je vucic sudio

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.