smejte se majmuni jedni
Dobro je da smo izgubili. Sad nema prostora za kalkulacije. Moraš poslati Brazil kući i to ti je
хахаха ма одличан исход нема шта
naduvo sam se pre tekme da manje boli poraz i ta odluka bila skroz ok
Мени је најжалије то што ће Аргентина да се пласира у осмину а ми нећемо. Е то ми је жао.
Jebace ih ludi crnci
15:30 Đoković - Šardi, polufinale turnira u Kvinsu Vaša očekivanja? Omiljeni teniser I zašto?
због да једеш говна
Najlepsi gol na prvenstvu
згодан меч веома 4 гола први халф суперишка
Znači krenulo trpanje čim sam ja odustao od gledanja svetskom prvenstva
ено фсс уложио жалбу у брихово суђење
Pa i dosta je bilo drkanja kurca i cuvanja rezultata i branjenja valjda od danas krene trpacina sa kuliminacijom u sredu kad nas ubiju cigani 8:2
Ladno su mu iz var centra javili da pogleda snimak i smrda odbio mrs picko siptarska uzeo si pare govno jedno
па да, има да добијемо ладан курац као и увек :(((( Ал ено Ацо инфо верује у победу ипак :))
Portugal ovo osvaja na guzove ko i Evropsko, Ronaldo dobija zvanicnu potvrdu da je koza (goat) uzima sesti balon d’or mesi se penzionise iz fudbala od pakosti
gomila govana bila na terenu.mi picke,sipci zvalava gomila neartiukulisanih divljaka i brih slepcina.
Ceo nas tim zajedno nema srca da gine za svoju reprezentaciju koliko sami Xhaka i Shaqiri imaju da ginu za tudju u inat Srbiji. Tu je razlika.
Sta radi albanski lobi.......
Ma kakav lobi sta lupas, nemac sudi svajcarcima ko kad bi crnogorac nama. A bili su bolji, dobili bi nas i da je vucic sudio
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
smejte se majmuni jedni
Dobro je da smo izgubili. Sad nema prostora za kalkulacije. Moraš poslati Brazil kući i to ti je
хахаха ма одличан исход нема шта
naduvo sam se pre tekme da manje boli poraz i ta odluka bila skroz ok
Мени је најжалије то што ће Аргентина да се пласира у осмину а ми нећемо. Е то ми је жао.
Jebace ih ludi crnci
15:30 Đoković - Šardi, polufinale turnira u Kvinsu
Vaša očekivanja?
Omiljeni teniser I zašto?
због да једеш говна
Najlepsi gol na prvenstvu
згодан меч веома 4 гола први халф суперишка
Znači krenulo trpanje čim sam ja odustao od gledanja svetskom prvenstva
ено фсс уложио жалбу у брихово суђење
Pa i dosta je bilo drkanja kurca i cuvanja rezultata i branjenja valjda od danas krene trpacina sa kuliminacijom u sredu kad nas ubiju cigani 8:2
Ladno su mu iz var centra javili da pogleda snimak i smrda odbio mrs picko siptarska uzeo si pare govno jedno
па да, има да добијемо ладан курац као и увек :((((
Ал ено Ацо инфо верује у победу ипак :))
Portugal ovo osvaja na guzove ko i Evropsko, Ronaldo dobija zvanicnu potvrdu da je koza (goat) uzima sesti balon d’or mesi se penzionise iz fudbala od pakosti
gomila govana bila na terenu.mi picke,sipci zvalava gomila neartiukulisanih divljaka i brih slepcina.
Ceo nas tim zajedno nema srca da gine za svoju reprezentaciju koliko sami Xhaka i Shaqiri imaju da ginu za tudju u inat Srbiji. Tu je razlika.
Sta radi albanski lobi.......
Ma kakav lobi sta lupas, nemac sudi svajcarcima ko kad bi crnogorac nama. A bili su bolji, dobili bi nas i da je vucic sudio