Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018

1. Ajde bre reme ne seri iskuliraj jebeno

2. Нама је изгледа врло чудно кад водимо, као, шта сад са том енергијом ајде боље да бунаримо остатак меча ко пичке

Баш је заслужено било, не знам како оправдати тако метиљски приступ спорту

3. Повратни пасови ка Стојковићу су нам поправили статистику

4. не памтим кад сам се последњи пут овако лоше осјећао јебем ти фудбал боље да смо изгубили од костарике а напунили ове сладолеџије

5. ps
    Ajde bre reme ne seri iskuliraj jebeno

+ 1

6. Omiljeno sp mi bio Brazil nema naših govana opušteno gledam tekme boli me kurac ovo svetsko više I ne gledam nek ga puše svi I aupičkumaterinu.

7. Ma zajebi sve priče lepo Kolarov zaista reče na kraju, u fudbalu ja mislim da nema veće sramote nego primiti gol iz kontre u trenutku kad NE gubiš utakmicu

8. Ja se nesto ne razumem u te fudbalske taktike previse, pa ako moze neko ko je igrao fudbal(pseto pisi) koja je poenta da juris pobedu, a cuvas izmene 2 izmene do 80og minuta, i na kraju ni ne napravis trecu?! Jebes mu mater, cim su ti uterali gol za 1:1, znao si da ti taj rezultat nista ne vredi.. Drkni drugog napadaca u igru, menjaj krilo, menjaj veznog i cepaj.. Sta cuvas koji kurac nije mi jasno...

9. I subota esto da odem da izgrmim negde dokusurim se meni se ne ustaje sa stolice e ako ikad pustim fudbal više da gledam eto

10. Hahah Fadilj Vokri rešio Srbe

11. Pazite ovako, možda je i dobro da ne prođemo jer Hrvatska ima fantastičan tim a kismet je takav da bi se sa njima sreli i dobili po labrnji 3-0. To bi bio jos veći blam

12. posle bitke svi su generali ;))))

13. srbi juče ko debili navijali za kroasane, vidim na našim portalima svaki drugi komentar njihov tipa "TOOOOOOOOOOOO ŠVIVARSKAAAAAAAAAAAAAA SRETNIJI SAM NEGO SINOOOOOOĆĆĆĆĆĆĆ"

treba nas jebati

Selektor Mladen ošo sad na gugla i kuca "kako ipak završiti i ovo svetsko na 32. mestu?"

14. Ма пашће Бразил, шта.

15. Kolarov ti je, Đoto, skroz u pravu, nego što je Brazil usralo da krkne dva komada Kostariki tako da nam je nerešeno isto ko izgubljeno i to se ne odnosi na ovu situaciju.

16. Kad smo dali gol 3 sekunde posle kažem ja ovima gledaj sad kako igramo ko pičke
    Mada to nije neka nauka pogoditi
    Dobili bi mi ovo da smo poveli 1:0 u 82 minutu
    Šaćiri igračina baš jbg

17. Od početka sam se plašio više šiptara nego Brazila, ne znam što
    Ako je suditi po ove dve utakmice s Brazilom može da se igra al treba Bogovska taktika da se spremi al mi to nemežemo jbg

18. celu utakmicu igramo bunker i onda u 85min nemamo ni jednog igraca u odbrani a sredinu kao da nemamo.mladen gluperda jebena.sta da se ocekuje od coveka koji kaze da je vaspitan da ne govori protiv vlasti

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.