Hahaha a ja sam jebeno rekao šta će da bude i mislio sam da neću da se nerviram kako god da ispadne i opet mi se zgadio fudbal možda i sport uopšte evo me danas ne pomišljam da pustim rts, gledam the leftovers na laptopu i slušam muziku sa dm sat samo sad im neki prilog o galiji serem se Neši usta. Kaka kurva je ovaj život.
eto kako su ovi naši u stvari namjerno ispali samo da ne šokiraju ovaj narod... ne daj bože da smo se plasirali i osvojili prvenstvo pa ja ne znam što bi radili.
Pa čoveče i taj žreb jebeni, morale su da se padnu dve pretvrde ekipe i brazil mrtvi sto nije mogao nosilac grupe da bude neka engleska pa da bude ponad ovako jos jedna petarda bice pa dokle bre dokle dal smo mi kao nacija pisali na ikone ili sta da nas ovako karma jebe eeej dva siptara da te jebu pa cak i da smo poklali naroda kao sto nas terete a nismo ovo je previse ubicu se
Idemo mehiko
Ajde koreja
Moze i meksiko nebitno
Moja se devojka pali na Xhaku ali joj oprastam jer licimo bas dosta ja i on
Lagano lepi ja sam toliki optimista da verujem da dobijamo Brazil golom u 67 minutu Sergeja debila Savica
Hahaha a ja sam jebeno rekao šta će da bude i mislio sam da neću da se nerviram kako god da ispadne i opet mi se zgadio fudbal možda i sport uopšte evo me danas ne pomišljam da pustim rts, gledam the leftovers na laptopu i slušam muziku sa dm sat samo sad im neki prilog o galiji serem se Neši usta. Kaka kurva je ovaj život.
Koliko mene živaca košta ovo prvenstvo
Bosanci gospoda gledaju s uživanjem jebe im se tačno
Mrtav sam ozbiljan
Daj da gledamo fudbal bez grča kad debile imamo koji nam daju uvek samo klasičan ponad
+1
eto kako su ovi naši u stvari namjerno ispali samo da ne šokiraju ovaj narod... ne daj bože da smo se plasirali i osvojili prvenstvo pa ja ne znam što bi radili.
Sad kad se setim kakvo uživanje mi je bilo prošlo sp od sad uvek navijam protiv naših u kvalifikacijama da bi gledao sp ko gospodin.
https://youtu.be/vQZmRqxnH6M
Da se podsetimo LEGENDARNE brihove odluke
Ovaj Šaćiri isti sin Dragan, bemtizivot.
Da nisu retardi fudbalerski u pitanju, pa i da budeš siguran. Ubedljivo najgluplja i najsmaračkija ljudska sorta
Pa čoveče i taj žreb jebeni, morale su da se padnu dve pretvrde ekipe i brazil mrtvi sto nije mogao nosilac grupe da bude neka engleska pa da bude ponad ovako jos jedna petarda bice pa dokle bre dokle dal smo mi kao nacija pisali na ikone ili sta da nas ovako karma jebe eeej dva siptara da te jebu pa cak i da smo poklali naroda kao sto nas terete a nismo ovo je previse ubicu se
Убиј се више јебо те бог мртви да те јебо
A da se, konačno, pomirimo sa činjenicom da ne znamo da igramo fudbal?
Pa nisu vam losi Dzeko i Pjanic ali da, losi ste u principu
Opet ću ti ponoviti činjenicu da imam državljanstvo Srbije duže nego ti tako da ono :D
A ti albanci jebote sto nas mrze tolko kao da smo ih pod titom koristili za ogrev sto rece ona defka