Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018

1. Jebeni nolajferi albanci prekiseli

2. Kakve kisele glavice malo smo im 90tih slali policiju sta

3. Pomešao si, to su šiptari sa kosova. Njih pravi albanci isto ne vole.

4. toivonen kao da je batistuta iz najjacih dana.

5. Felikse Briše, karma je kučka, ispašće ti repka.

6. Svedjani jebu svebu, island i hrvatska argentinu, svajcarska brazila, japan kolumbiju, svi igraju ko ljudi samo nasi jedu govna picke smrdljive pu. Bila ona tema pljuni repataciju srbije aktivirajte to opet

7. Saće vidimo da l i dalje njemci igraju do kraja..

8. Ne ne, to brazilci igraju do zadnjeg, sad su druga vremena

9. Možda serem ali video sam da smo kurčina od tima kad se Matić potukao sa klupom kostarike a 5 minuta niko da uleti od naših da pomažu. Znači ne mislim da su naši sad trebalo da dođu da im polom pičke ali makar da stanu uz Matića tu pa i nek nije upravu a ne ovako što je solidno dugo vremena Matić sam bio protiv onih indijanaca.

10. polufinala:

Rusija-Hrvatska 1:3 Švajcarska-Belgija 0:2

treće mesto rusija-švajcarska 2:2 4:3(na penale)

finale: Hrvatska-Belgija 2:2 0:1(nakon produžetaka)

11. Svi navedeni su sa iste strane kostura retarde

12. zavisi od plasmana po grupama, mada ovako svakako ne mogu da se sastaju, ali mogu sve četiri ekipe da doguraju do polufinala pozz nuberdo preogavna

13. Skočimiš
    Opet ću ti ponoviti činjenicu da imam državljanstvo Srbije duže nego ti tako da ono :D

Imaju ljudi i vozačku po dve banke, pa opet useru. Ti sereš konstantno po tom pasošu, seljoberu. Maestro se bar unormalio, ti nećeš nikad, jebem li ti mater i tebi i onome ko ti izdade državljanstvo, šugo odvratna

14. Upravu je Đoto Rus i hrv su jedna polovina a Švajcarska i Belgija druga tako da je u teoriji moguće to polufinale samo se zajebo za ko protiv koga jer mislim da igra ekipa sa jedne strane protiv ekipe sa druge ali moguće da grešim. Odo nastavim da gledam seriju jebe mi se

15. Маестро ♦
    Pa nisu vam losi Dzeko i Pjanic ali da, losi ste u principu

Haha

16. Ajd škudeto ne psuj ljude ne budi retard

17. hahhaah

kakva skupina mongoloida, maestro i škudeto, drim tim :D

18. Zamišljam fleku koja je ostala od Škudeta da ovo kaže Škočimišu u facu

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.