Виалпандо де-Кристо
Нека жога бонито има милости, вељковићу је први пут
nije zaustavio ih je on solidno 2015. u onom finalu, mada ako ćemo tako, zašto onda selektor mladen ne izvede i Živkovića u startnu postavu, a na gol ne stavi Rajkovića hahahahaha
Tu mač loženja, moram reći. Ovim hajpom su oborili kvotu na Srbiju, sad ću ih orobiti za 400 djunti manje, obzirom da sam zatego patriocki. Kakva bitkoin priča. Nerealna stvar ovaj internet. Odoh da čekiram pivo u frižideru dal se oladilo dovoljno da se može načeti od osmice, ili ću morati da sačekam do drugog poluvremena. Kad ove cave po prodavnicama štekaju struju i hlade na skoro sobnu temperaturu, pičke malene privatničke.
Нека жога бонито има милости, вељковићу је први пут
nije zaustavio ih je on solidno 2015. u onom finalu, mada ako ćemo tako, zašto onda selektor mladen ne izvede i Živkovića u startnu postavu, a na gol ne stavi Rajkovića hahahahaha
Jel realno da mislite da cemo pobediti brazil; ako pobedimo uslikat cu osecen kurac u wc solji
Brazil pada iz penala u 90 strelac kostic
Хаха Гиотто, па Крстаја се ослања на традицију, сад побеђујемо сигурно.
Ено Страја хајпује да добијамо јао хаха
Ahahaha kakva postava, Krstajić troluje i u 2018.
Крстаја нас а ми Бразилце терамо да певају како њихов најнај играч блајва ХД
večeras očekujem neke bebidolaste skecheve tipa "brazil meni ne treba brazil!" i tako to
Tu mač loženja, moram reći. Ovim hajpom su oborili kvotu na Srbiju, sad ću ih orobiti za 400 djunti manje, obzirom da sam zatego patriocki. Kakva bitkoin priča. Nerealna stvar ovaj internet. Odoh da čekiram pivo u frižideru dal se oladilo dovoljno da se može načeti od osmice, ili ću morati da sačekam do drugog poluvremena. Kad ove cave po prodavnicama štekaju struju i hlade na skoro sobnu temperaturu, pičke malene privatničke.
Jebo vas repstacija srbije, svabe ne idu dalje
I ne treba da idu. Zadnji put kad su Švabe napredovale, svijet je najebo.
bojim se da je koreja ispucala limit cuda za danas, ali eto imamo sanse.
Једино играчима остаје да одиграју ХЕРЦОМ, пошто тренера за тактичме замисли немамо. срећно и да не буде фијаско!!!1
Vialpando, Pingvin.. (mada mi je simpa nick) Kakve su bre ovo pojave
https://i.imgur.com/rckKIp4.jpg
zanimljiva postava, sve musavo bivše i sadašnje je odstranjeno, jeste malo gadno gledati u dresove, ali dobro. Šta bude biće.
срцемсвим
Hahahah
Samo cekam da vidim pljuvanja od strane istih ovih likova koji sad kao tu forsiraju neku motivacionu spiku, daj momci budite realni.
што Тошић ван, ко је овај Вељковић
и Миливојевић, ајао.... а добро
вељковић игро ја мсм 2015 за оне орлиће