Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
https://ih0.redbubble.net/image.341397868.4516/flat,800x800,070,f.u2.jpg
hahha, truće koliko ti je efektivna skripta evo vidimo ovde
https://vukajlija.com/obavestenje-4-000-minusa/735015
btw, ukoliko je ovo tačno da ste zabranili anonimno korišćenje vukajlije novim članovima, malo je reći da je u pitanju prvorazredni skandal sa elementima kriminala
Ne znam tačno šta se dešava, al dopada mi se šta god da je u pitanju loloo
Sad tek vidim da je skripta uništila Armina, pomislio sam da jednostavno ne dolazi neko vreme na forum, a sad vidim ovo.
Hajde za labakv šta je tu je, ali Arminga resurektujte, eh što nemam duplog, dao bih mu.
Arming, čitaš li ovo, prijatelju, popravićemo sve.
SKRIPTO
https://i.ytimg.com/vi/xlYcaSvfYWw/maxresdefault.jpg
NAĆU TE I UBIT ĆU TE
pišem danas skriptu za spas armina, nemojte da brinete
Jel poduža?
Hahah
Kao prvo, Kosmo odbanuj Gambija, udariću te snažno.
Kao drugo, Bombašu - pičko, ko si ti da praviš kurčeve skripte, koje MENI VELIKOME dodeljuju devet minusa u roku od jednoga dana!? Dudlaj ga, šabanadžoviću refiče!
Jel znaš koliko sam ja jak? Hoćeš da vidiš?
http://i63.tinypic.com/23jlcg2.jpg
Mogu više definicija da napišem za jedan dan nego što tvoja ljenkava skripta može da mi da minusa sa četiri gej kompjutera iz spavaćih soba vaše četiri gastarbajterske prababe, koje bi odavno postale gostinske sobe da vi, prerasli sofomori, već verovatno godinama bezobrazno ne smrdite po njima.
Kosmopolita te dominantno fejssituje pred celim forumom.
Jeste daleko najgori mod u istoriji sajta, ali brate čil d fak aut. Dvadeset prvi vek je.
Ono.
I ovo što ste Arminu uradili, još na dan kada je umro Aviči. Jebem vas loše u usta, ona škrbava.
Vuče druže ja sam mislio da si ti mekana duša ali sada vidim da nisi
Kome trebaju dupli nalozi za pristup forumu, neka mi pošalje pvt.
Posle neka nahvata nekog moda da pobriše sve definicije sa tog naloga da nema na šta da se udari minus.
Posle ćemo lako da rezurektujemo.
kao prvo chevu prozivas pogresnu osobu, kao drugo vec vidim tvoj pad na ranglisti i to drastican, ove dve cinjenice su jasne poput jasne misli moje
I ti Kosmo - dozovi se.
Izrkavaš se nad boljim i aktivnijim autorima od sebe.
Ne daj teroristima da dišu, čizmu im nabi u grlo, evo ja sam uz tebe. Ali nemoj da zbog toga stradaju gambi, Armin i bilo ko drugi ko je oplemenio sajt više nego ti na kub.
Podrzavam da se odbanuje gamby, ovoga trenutka
nije poduža ovaj put xd
Bilo mi je zanimljivo da gledam šta ljudi rade s ovom skriptom, ali udar na arminga je jedan vrlo nedžentlmenski potez koji će moja skripta anulirati vrlo brzo i pokazati da i nad popom ima pop
Bombaš, jedini pad koji možeš da vidiš je pad mog kurca ka tvojem čelu.
Abraxus je 600 ispod mene. Ako padnem ispod njega, mogu samo da se userem od sreće što je autor koji je bolji od mene skočio za jedno mesto. Spusti me, ako imaš muške hromozome.
Ajde pičko.
Ja imam 16252 postova na forumu, od toga su mi na 1362 odgovorili sa hahahahah, ajde da vas vidim mene da srušite
ponavljam, obracas se totalno pogresnoj osobi... ali pripazi, ti kao nebitan clan i plagijator ne bi trebalo da udaras na autenticnog ljubimca svih anarhista, opozicionara, grobara i dobrih picaka vukajlije.. ti si samo mali mish i meni si nebitan, nemoj da me psujes bez razloga
Tebi treba terapija.
Mnogo, mnogo godina jebene terapije.
Dok ja padnem ispod Abraxa, barem toliko godina.
NE ZNASX S KIM SE KACXISX, DECXKO!
Slusajte al ozbiljno sada ajde lepo vratite armina da vam ne jebem mater bezobraznu
Što ne znam javascript, python, c++ ili HTML i šta već koriste hakeri, pa da napişem skriptu, zvao bi je "skripta za arminga", samo da se vrati, eh
Ovako mogu samo da kunem majku skriptavu