Ej ne dajem ja nikakav legitimitet dotičnoj. Pošto ne pišem defke u poslednje vreme, udrite minuse meni ako treba lagano, nie frka, kontam spiku sad lololo
Strašno, nemam reči... Samo ne znam šta protiv mene imaju, jebeno sam ovde dva meseca. Srna recimo, fina devojka, šta protiv nje... Nas, koji smo manje uticajni su prve sklonili. Ne znam koja je svrha...
Sto neko ko zna kako se to radi, ne napravi potpuno novi sajt na kom ce biti i definicije i posteri i reakcije, sve novo ukljucujuci i forum i moderatore. Sacuvati samo onu temu "Anegdote koje imaju veze sa govnima" i preneti je na novi sajt, ostalo sve ispocetka, al' na ovu foru. Nije da je bilo sta od ovoga zasticeno nekim autorskim pravima. A ovo govno politi benzinom, zapaliti i baciti so da ne iznikne ponovo.
Kontam i da bi lepa para mogla da se uzme od reklama i tih govana kad se primi medju narodom.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Uzmi mene, skripto, vrati arminga
Aahahaha, pao sam sam 66 hiljada na 66 hiljada minus 9.
Iracionalan broj za tebe.
Ćuti, evo - molim te. Povredićeš se.
Kakvo je vreme na Tasmaniji.. pobeguljo..
Avanti popolo, alla riscossa!
Bandiera rossa! Bandiera rossa!
https://m.youtube.com/watch?v=CABce6eyDrY
ajoj zadnji updates please look Che vu
https://justpaste.it/1jp64
Ma da, hakovali ste, nije da ti sam imas pristup svom pvt-u lol ovo mora da je bombas ili rastko nema ko treci
Mogao bi biti i fender al on ni ovo ne bi mogao da odradi
Ej ne dajem ja nikakav legitimitet dotičnoj. Pošto ne pišem defke u poslednje vreme, udrite minuse meni ako treba lagano, nie frka, kontam spiku sad lololo
Strašno, nemam reči... Samo ne znam šta protiv mene imaju, jebeno sam ovde dva meseca. Srna recimo, fina devojka, šta protiv nje... Nas, koji smo manje uticajni su prve sklonili. Ne znam koja je svrha...
"Po deset simboličnih minusa za Stevču" nemojte da dećko ode u minus, onda će morati imaginarno da korenuje iz minusa
Kad bi ti znao šta se sve može za dva meseca..
Nauči me pravila skripte koju pišeš čitav život, i za dva meseca ću biti bolji od tebe
Sto neko ko zna kako se to radi, ne napravi potpuno novi sajt na kom ce biti i definicije i posteri i reakcije, sve novo ukljucujuci i forum i moderatore. Sacuvati samo onu temu "Anegdote koje imaju veze sa govnima" i preneti je na novi sajt, ostalo sve ispocetka, al' na ovu foru. Nije da je bilo sta od ovoga zasticeno nekim autorskim pravima. A ovo govno politi benzinom, zapaliti i baciti so da ne iznikne ponovo.
Kontam i da bi lepa para mogla da se uzme od reklama i tih govana kad se primi medju narodom.
solidan post, zverko1, jel imaš trinaest ili dvanaest godina
Dvanaest
i ja sam se bunio protiv skripte pa su me izminusirali, ne pada mi više na pamet da se kačim sa njima, jači su
+1 ja sam hteo i da im se pridružim nakon što su mi dali sto minusa ali rekoše ne primaju dezertere u njihovu časnu službu
ja po malo hejtujem, koliko mogu
Ne trudi se, ja sam podelio hiljadu ipo minusa i nisu me udostojili ni originalnim profilima svojim -_-
bolje što je tako