Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Šalim se, hoćemo
Ja kad sam ga citao msm da sam dao dva plusa a hteo da pomognem
Zašto vraćati to govno na forum
Haha zbir glasova - 6
Pretpostavljam ja na sta se odnosilo ono za rokada moj ti kurac kinderlada nego mi i dalje nije jasno zasto mi/nam je to napisao
скрипта је пуштена, наредних неколико сати ће бити јако отежано правити налоге за давање минуса. позивам револуционаре на преговоре. као знак добре воље очекујем да се лабокв врати на форум (у периоду кад скрипта буде искључена) и онда можемо да се договоримо.
Aj da ne strada narod bezveze, nego lepo predstavnici jedne i druge strane strane da se bore i ko pobedi, njegovi pobeđuju. Evo može na primer u šahu da se takmiče, truć neka bude ispred uprave, a ovi drugi isto neka nađu nekog šahistu ili neka pošalju skriptu, pa ko Kasparov prodiv Deep Blue kad je bio.
хаха, није лоша идеја. али ја сам за преговоре у сваком случају. можемо нешто да се договоримо, пошто видим колико се чланова придружило оваквој врсти отпора и да се овде не ради о усамљеном вуку који ово све сам ради.
A sto ne neka trosarina? :)
Sad režim mora da pokaže čvrstinu.. sad se lomi.. nema pregovora sa teroristima.. ako sad popustite, smejaće vam se svi.. i katapult iz fotelja.. da vidimo kome je više stalo.. da li vama do vlasti, ili njima do revolucije.. neka istrajniji pobedi..
не може режим да покаже чврстину кад стотине налога исказује бунт. не ради то један залудан човек, већ је покрет већ добио велике размере. бојим се шта ће бити са сајтом, да ли ће ово све остати...
Pa jel u vas pendrek.. ili u njega..
па кад се покрене толико људи, треба да седнемо да видимо. можда су они стварно у праву ако их већ толико има да се прикључило.
Ma kakvi, pa Kosmopolita je super moderator sta ti je
Nema tu.. ako druga strana ide beskompromisno.. trebate i vi.. inače vam se crno piše..
Greškom sam isplusirao više od pet lavaboovih definicija, šta mi treba od deterdženata da isperem ekran?
Ja uzo sad da citam najnovije, ocenio sam kao skripta jbt
Hoće da mi ga preuzme onaj ili on ko me je na pravdi Boga Oca Sapsitelja banovao samo zato što sam branio čast Majke Jedine Srbije od stranih paćenika i domaćih izdajnika koji mrze Srbiju i sve srbsko?
одбрамбена скрипта је успешно тестирана. анализира ип и мејл адресу и банује унапред кориснике са нечасним намерама. доста нових револуционара се придружило вечерас (можете да их видите на листи банованих, већина је банована секунд након што су направили налог) и неки од њих су успели вечерас да поделе десетак минуса све укупно. то је зато што сам све на брзину склепао и за неке морам да одговорим на мејл који ми скрипта пошаље, а немам времена да то урадим одмах.
одбрамбену скрипту ћу сад искључити као знак добре воље, каизен би требало да погледа и да поништи све минусе, а ако ништа не буде помогло, променићемо скрипту да све нове кориснике банује одмах на неко време. па да бар ми што навратимо понекад имамо где да свратимо. од друге стране очекујем да док одбрамбена скрипта не ради врати лабоква на форум и нека траже каизена да им испуни захтеве.
НЕ ЖЕЛИМО ФОРУМ БЕЗ ЛАБОКВА, КЛАДИОНИЦУ БЕЗ АРМИНА И СВАКУ ТЕМУ БЕЗ РАЗГОВОРА О ШАХУ!
поливај Труће делијо!