Што неко нешто не предузме поводом овога?

1. Presolidna je cath, msm ps da bi ti se dopala

2. Ma samo da ima manji kurac od mene

3. Po slikama koje sam video 6.5/10, ok 7 neću biti strog

4. Oovoo Javer
    Po slikama koje sam video 6.5/10, ok 7 neću biti strog

Haha ajde verovaću da si video
    Ja sam skromna i 7 je previše, to je kompliment :)

5. Mada peva za 10tku. Sam performans doduse previse pozerski, valja to ispraviti.

6. Ma jebem ja vas sve dajte i ja da vidim znate da sam ko malo dete ocu ja ocu ja

7. Pa cath, nisi se nesto potrudila da zaštitiš podatke svoje jbg, ali sladko si devojce pa ti se prašta

8. Ma sisaj ga zapata jesi cuo

9. Апофис
    Mada peva za 10tku. Sam performans doduse previse pozerski, valja to ispraviti.

Hah, hvala puno na mišljenju, pevam skroz solidno neka šestica, ali ponovo, hvala :))) Hobi, samouka, da se ispraviti dosta toga

10. Mrs i ti u picku materinu ajde

11. Cath jel smem psetu da pokažem neku tvoju sliku?

12. Pa sta pitas to idiote glupavi kukas posle nisi prihvacen los si u svemu pa nije druze nego si glup ko kurac ocigledno

13. obrisao sam ovaj post delovao je ko ruganje

14. Oovoo Javer
    Pa cath, nisi se nesto potrudila da zaštitiš podatke svoje jbg, ali sladko si devojce pa ti se prašta

A jbg sada, nisam znala da je takva situacija ovde. Greška u startu mi je jebeni nik, sada je kasno, kako god, platila sam cenu toga i te kako...
    Hvala :)

Hahah ps, napušavanje u toku :D

15. Ni taj post nisam video pa ja nista ne vidim postajem zapata :(

16. napisao sam ,,hahahah,, pa je delovalo ko da upirem prstom u zapatu i smejem se xd

17. A ne bi se zapata ljutio sta

18. Desi bombi kurac ti u dupetu sto te nema

19. Cekam da kosmopolita ode sa sajta. Pusi kurac biku, kako sinti svrsim ti u nozdrvu?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.