Што неко нешто не предузме поводом овога?

1. Ako moze samo jedna molba kosmopolita

oterala si me sa sajta jer mi nisi dozvolila da ista napisem, menjala si moje postove na forumu da ispadnem debil. Sklonio sam se sa sajta jer koji cu kurac negde gde mi nije dozvoljeno da nesto napisem, zasto me uzimas usta i izivljavas se na nekom ko nije tu? teraj se bre u picku materinu bolesnu

2. to se zove strast, bombi <3

3. Majko četres minusa su mi dali jbt preduzmi nešto

4. Зови тата Кајизена.

5. jebala ti strast mater djubre jedno, za mesec dana sam svratio tri puta na sajt da procitam definicije iz offa, i video sam ovo za minuse, bilo mi je simpaticno moram priznati, cak sam napravio dupli nalog da ti dam sto minusa i onda kazem sebi ajde bre budalo i odjavim se...

stvarno te molim da me ne uzimas usta i da odjebes, nisam vise na sajtu i ne znam zasto nekrofilises koju picku materinu. Nemoj da me pominjes vise da te ne bih jebao u cmar vilama.

6. Skripta nam lupa minus ajmo kolektivni plaky :(

7. Gde nabavljate te podatke/novosti o toj skripti?

8. mene interesuje al onako baš baš
    nemojte pogrešno da me razumete i nekim uvrnutim načinom da utripujete da vas sprdam
    alii
    da li onako nekad (kojekude) masturbirate grupno onako u sobi (upaljena svetla, sve regularno)?
    gledate jedni drugima u penise etc.

9. Btw nemam nista protiv ovog Bombasevog sto je rekao, ali je zanimljivo videti da to nije vredjanje, a reci doticnoj da se ponasa kao tipicna baba jeste. Pa jebem te iskompleksiranu bas lol

10. Klasicni kornfleksi

11. Update: 18.04.2018 (12.30)

Prethodne večeri i noći je podeljen četvorocifren broj minusa. U minusiranju su prednjačili nalozi kosmoperebabe (sa dvocifrenim brojem naloga), zubrovka za oko 300 minusa i još neki koje nećemo pominjati jer nisu dupli. Bili su veoma aktivni posle naših instrukcija sa maila.

Navedene članove i broj minusa možete proveriti u listi banovanih članova.

Standardno su minusirane odabrane definicije i dobar deo još uvek aktivnih članova, kao i moderatori i top 5 po ocenama na vukajliji (reservoir dog, straja, bruce, džoni i frenki). Par novih definicije nismo dirali, otužno je gledati kako par moderatora prave duple naloge, pišu gluposti i daju pluseve kao. To ne diramo, nek se blamiraju, a pravi članovi će naravno biti minusirani ako pišu. U principu, posle najnovijeg update-a, neka se prebroje sledeći članovi i neka se zahvale govnapoliti:

gamby
    Nash Bridges
    uGulag
    Kashof
    Vialpando de-Kristo
    Zangecu
    Peki
    Bukhaus boj
    MrTestis
    YouCantHandleTheTruc
    Fejsbukmanijak
    SMarko
    messalina
    Mala Vidra
    Roki Bilbao
    Vo iz kupusa
    Micky Savage
    ps
    Mali Ker
    dusan1001
    Predrazinjo

http://s2.quickmeme.com/img/71/71389492c6324070fe4c2adbcc592a1db8a0ffd51d5abd7ab7c679084eadfac6.jpg

12. ček neko ovde stvarno ima trideset i kusur godina u guzici i pravi lažne naloge i onda svima roka minuse? preloše

13. хахаххахаха јбг ХД

14. ako je u pitanju žensko, raspoložen sam da joj ponudim svojih 9 santimetara čvrstog nihilizma, čisto da shvati da vukajlija nije jedina STVAR u životu eheheh

15. Minusiraju me treci put i nisam se pomerio na rang listi uopste. Efikasno nema sta lolo

16. Моје име је на ћирилици јебем ти скрипту исправи то.

17. A mislis jebe skripta dal je cirilica? Eee

18. eka se prebroje sledeći članovi i neka se zahvale govnapoliti

baš ti hvala kevo pao sam na rang listi zbog tebe -,-

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.