Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Gde sam ja na listi, dao si mi 300 minusa?
Nebitan si decxko
Kaze Kosmopolita da se sve IP adrese poklapaju sa bombasem. Nema dokaza takvoj konstataciji, sta bombas ima reci u svoju odbranu, imajuci u vidu nacelo in dubio pro reo, i ko je zapravo akter koji ce zadati coup de grace vukajliji? Da li je kosmopolita indirektno odgovorna i sta je pozadina cele price, koliki je kajzenov bol u kurcu i da li isti moze prevazici gabaritet samog kurca?Da li se gamby ujeo za jezik i potcenio destrutivnu moc ekipe? Da li cilj opravdava sredstvo ekipe, jer neduzna raja najebava. O tome i mnogo vise, to be continued.
Joj a mrzi me da trazim po onoj Tarzanija temi gde je rekla da nemaju vise opciju da vide ip adresu, pa spavas li mirno kosmopolita
Aha!
Ало пичко удри јаче имам још 655 плуса шта је посустајеш ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА
и промени ми име на ћирилицу јебем ли ти скрипту!
Sirotinjski mentalitet vukajlija edition lolol
Tuyno je i ruyno u ovo vreme kada se svi pitaju hoće li doći do svetksog rata i ko će prvi pritisnuti crveno dugme, da jedan nechovek zakuvava situaciju jos vise time sto klikce kaziprstom leve ruke misem na sajtu vukajlija.com za frapantnih 21,4% više nego ostali posetioci zajedno ni ne sluteći da će njegovo stiskanje dugmeta minus dovesti do apokalipse i stiskanja mnogo goreg minusa za celo naše chovečanstvo!
P.S. Kosmopolita je baba od 50 godina ahaahahahahahahahaaha
Nemoj mene samo imam malu decu pls
Ahaha Čućeš ti!
Ајде на мене, ја немам деце ни кућића ни паћића удри на мене, не бојим те се. АЈДЕ ЛУПИ МИНУС АЈДЕ!
Четвороцифени број минуса хахахахах то није ни 10000 минуса па ручно ћу више да дам
Е моја скрипто килава
Нема скрипта је испљувак неки тешки. Штета ја се понадао да је јача.
Dal je guraju 4 atarija kad je tako efikasna lol
Један акаунт 50 минуса, слабо то мора јаче. Нападај пичко.
Ljudi, ne izazivajte skriptu, pogledajte šta ste uradili :(
Сед вајолин плејинг, скрипта је танак курац пун гована што би се у народу рекло, не може ни 11 минуса по особи да да, јадничак.
Dajte bre, vidite da je gambija pomerila na rang-listi. Ako ovakve stvari radi legendama i njihovim prijateljima, ko zna šta sve može malom običnom čoveku.