Prijava

Бохор
Srednja kafa

Ako može pojašnjenje prijatelju? Osim toga što možda sirotinjski zvuči, srednja kafa jebena, ne kapiram šta je sirotinjsko inače u kafi sa malo šećera? Probao sam kafu bez šećera da pijem, ali mi je ukus kao da pijem tečni ćumur, ovako sa pola kašičice šećera je taman preljubazno.

ау која парада сиротиње овај коментар о голфу

Ozbiljna sirotinjska spika, tačnije ona najgora je učestalo jedenje paštete, praznih kifli i generalno loše hrane zarad uštede za tipa mobilni, more ili bilo šta slično. Nema goreg od štednje na uljudnom hasu.

Obožavam kad keva spremi pasulj bez mesa.

more

Tek za ovo, nije bas spika ali je sirotinjski majndset, znam porodicu koja svakog ljeta ode 10 dana u Grcku ili Tursku samo da se pokaze da imaju para za Grcku/Tursku. Ne vole more (sisli sa planine inace), dosadi im poslije 5 dana, ali obavezno ostanu 10 dana i slikaju se da mogu drugima da se hvale kako su bili na moru.

Sirotinjski majndset je x puta gori od spike. Jebiga, nemaš trenutno, imaćeš uskoro, ali je najbitnije da znaš koliko je dugačko ćebe. Dostojanstvena kratkoročna sirotinjska spika nije za osudu, naprotiv, ali majndset je za klepanje kurcem po čelu. Na primer oni likovi koji nemaju za piće ili džidzu pa da bi dovatili malo smeju se svačijim glupim forama ili onako sirotinjski ulaze u dupe, ne smeju da ti kažu tipa "Ne seri". To je taj majndset, njegove facijalne ekspresije i mimika su veoma upečatljive.

паштета смрдљива

Ovo što moj zema Prov govori je istina
S tim što bih se nadovezao da me je Cg vazda koštala više kao more od Grčke sve joj jebem

купио бих ја папир

Ma nemoj se u toliki trošak bacati ljudino, nek ti neko drugi to pokrije

Čuo prije neki dan, malo me i iznerviralo: Radi se o djevojci koja ima 26 godina, prvi put u životu otišla na more sa 24 godine, sa 25 je tadašnji momak/jebač/sponzor vodio na neku egzotičnu destinaciju (možda su Maldivi, ali nisam 100% siguran, zaboravio) koju dotična do tad nije vidila ni na razglednici, da bi ona ove godine, na predlog drugarice da idu zajedno u Grčku odgovorila sa "Ma meni je to kao i da nisam na moru, to je bezveze u odnosu na Maldive".

Ne znam za vas ali ja bi ovo tuko lopatom. Em je Grčka prelijepa, em do prije koju godinu nisi znala kako more izgleda, em radiš za 30 000, em ni selebritiji sa milionima u džepu ne bi nikad izjavili ovakvo nešto.

Druye nemoj tako, Grcka jeste postala za sirotinju... Ne bi dzaba Bekam letovao u Crnu Goru ;)

Hahah a dobro, to jeste, moram priznati

https://youtube.com/watch?v=Z7Y9g361wxk

Kažem ja ženi da ga ugostimo da on vidi kupi soka na razmućivanje napravi kolač ima keksa, štaš više...

Može odabrana za boju na četu? Izgubio sam medalju kad je Kaizen ukinuo postere i reakcije hehe...

sledeći put ja plaćam

Moja kucica moja slobodica

Frikom sladoledi na popustu 50%, kapri mi dođe 40 dinara sad