Sirotinjska spika II

1. aj dont juz dragz
    aj em dragz

2. sta bolje da uzmemo flasu vodke i zabodemo u park nego u klubu da se guramo s ljudima

3. Kvarežma je bio talentovaniji od Ronalda

4. Имам два стана у Београду. Сиротињо напушиш ми се курца

5. De si gvozdene nema te dugo

6. zasto da protestujem kad ce opet doci neko gori

7. zaboravih da podijelim, cuo prije nekih mjesec dana

ma jebes ti ovu flasiranu i preradjenu vodu, ova sa cesme mozda jeste sranje, ali ti u njoj uzmes i minerale koji su potrebni, znam ja coveka koji je zavrsio u bolnici jer je pio preciscenu vodu, to je zlo

8. Samo sirotinja postuje na ovoj temi, mi ostali slabo

9. пес 6 најбољи пес

10. поседовање шаоми телефона

11. Ja kupio saomi slusalice reko mi radjard, skroz do jaja su. Jes da sam ih izignorisao totalno kad je keva uz tel dobila i AKG, pa uzeo te, al sluzile su fino

12. Polako i Xiaomi upada u drustvo ozbiljnih androida

13. па не баш, и најскупљи модел им је курчина за те паре

14. sta bre za jednokratnu upotrebu, dobar brijac, moz bar jos 3 puta da se obrijes, gle

15. не питај га како је зарадио први милион

16. ех куд не уплатих 100 динара

17. Узмите било који бријач само да није бицов, не знам да ли има неко да користи али тешко је говно. Потегнеш једном и разјебе се нешто унутра и не могу длаке да се одвоје од жилета па отпадне све из њега. Баш зато што је толико јефтин неупотребљив је, осим можда за тек израсле свилене бркове.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.