Sirotinjska spika II

1. Bože, uzmi Kiju i Cecu, a vrati nam Milana Mladenovića.

2. U Nemackoj pokazes diplomu i odmah te zaposle

3. Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a
    fukara se obogati.

4. doci ce i vreme kad ce se deliti stanovi u beogradu besplatno samo nece imati ko da zivi u njima

5. U SUBOTU U 18H VELIKI PROTEST, OTPOR REZIMU

6. 12 crtica vode
    na lutku

i par zrnaca
    limuntusa

7. Pre ćemo pomreti od gladi nego od Korone!

8. Pa ove scene sa praznim rafovima gde stoji pirinač, brašno i ostale sirotinjske namirnice... Otimaj, ne ostavljaj drugome ništa, sebi si najvažniji, a svetu najvredniji

9. Sad je došlo 5 minuta za svakog portira i sekjuritija u marketu. ZAVODI RED

10. Duvanje. Citam negde komentar "marijuana is a loser drug", i kontam ziva istina, prosjecan pajdoman mi je opet gospodin u odnosu na ove.

Ne govorim o likovima koji nekad zapale, al ono svakodnevno duvanje, sa propratnim lozenjem na to - rezervisano iskljucivo za sirotinju i klosare

11. meni su oni sto de pucaju spidarom gori

12. Trava je za klince sirotinju, ovo je vec 25-35 godina nivo sirotinje

13. Istina, nije da nije

14. Ne postoji zdrava droga buraz... Kofein ti je sasvim dovoljan da se podigneš malo, sve ostalo je sasvim nepotrebno... Vutra je dobra kad si klinac, posle već znači neodgovorno ponašanje. Cirka je okej, povremeno. Treba praviti pauze. Ne okušaš jedno 6 meseci, oporaviš organizam, pa onda dva meseca fazon daš sebi malo oduška. Kompromis tela i duše

15. cobi ganglija hahahahaha

16. Čokomokosaurus zabo šljaku u opštini pa se čašćavalo

17. Kad obucem ja mantiju
    Zagleda me svaka zena
    Sta da radim kad mi zena
    Stoji kao salivena

Kad mi vide cedno lice
    Mlade zene udovice
    Odma' vicu pope svrci
    Danas nema niki kuci

Tu se pije, tu se klopa
    Zene vole mladog popa!
    Meni uvek isto godi
    Da li umre il' se rodi

Krstim, vencam i opevam
    Svi kukaju a ja pevam
    Krstim, vencam i opevam
    Svi kukaju a ja pevam

AMIN

18. Trava je za klince sirotinju, ovo je vec 25-35 godina nivo sirotinje

Ja sam onda 41 godina nivo sirotinje.
    Ali nije bitno kakva si osoba, kakav auto voziš, koliko para imaš, da li pušiš marouanu, bitno je kakva si osoba.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.