Sirotinjska spika II

1. Jel se placa parking?

2. Ma Romed je najbolji

3. kupus kecap pavlaka susam urnebes tucana luk

4. :procita na papiru da se urnebes placa:
    E nemoj mi urnebes izmesace mi se sve

5. dok god stoji ono nema priloga za poneti i urnebes 30 dinara svuda, nece biti mira u svetu

6. ja ne znam nijednu brzu hranu de naplacuju urnebes posebno

7. koja jevrejstina, ako tako naplacuju po beogradu

sta, kupis pljeskavicu pa onda u zavisnosti sta stavis na nju kosta? ili jos gore imas priloge tipa luk i alevu i "premium" priloge.

izopacilo se drustvo tamo jbt. nije ni cudo sto narodnjaci glavni.

8. odnosno samo od tih "beogradjana" iz kruga dvojke sam cuo tu jevrejstinu da se deli racun na kraju pa stanu da se sabiraju sta ko pojeo i popio.

9. nemci ne rade tako, a oni su najgori

10. voznja kolima je smaranje. guzve, razmisljanje o parkingu, redovni servisi, rezervni delovi, lomis glavu svako malo a i gorivo preskupo. zato brate sednes u autobus, bleja, sretnes poznate face, u guzvi ti se guze dobre picke, ne placas kartu bleja, i mogu da pijem kolko ocu kad se vozim busom.
    bus>auto

11. Ma da, na dosta mesta imas za dz luk, kupus, pavlaku, majonez, kecap, senf, zelenu salatu a doplacuje se urnebes, kajmak...

Dok ti je na drugim mestima to ukljuceno u cenu ali je cena 50 dinara veca sto opet “nije dobro” ako jedes kupus luk pavlaku fazon

Mislim i sam fast fud je sirotinjska spika tako da ono xd

12. e, ovo skroz nije sirotinjska spika u svajcarskoj, nego obrnuto, skuplje da se vozis vozom, al mnogo brze :)

ne secam se kad sam zadnji put usao kolima u cirih, treba ti gomila vremena da se provuces kroz guzvu, parkiras i ostala sranja.

13. Ma da, na dosta mesta imas za dz luk, kupus, pavlaku, majonez, kecap, senf, zelenu salatu a doplacuje se urnebes, kajmak...

beograd ce da se urusi ko sodoma i gomora u sopstvenom cicijastvu

14. Pa ja ne kapiram ni ko se guzi u centar beograda a ne ciriha jebem ti centar smrdljivi bukvalno nista nema u centru sto nema na drugom mestu

15. jebi ga tamo ipak brze automobilom nego autobusima/tramvajima, mislim.

ovde ne moze se poredi, treba ti 15 min vozom za nesto sto ti treba 1h autom. i onda uzmes pa sednes u javni prevoz kolko god da kosta. niko i ne koristi taksi.

amerikanci kad dodju ne mozes da im objasnis da ne uzimaju taksi od aerodroma (koji ce da ih iskosta 200fr do firme) nego da sidju lepo na zeleznicku ispod aerodroma i da su duplo brze ovde. neshvatljivo im kao koncept.

jedino tako se smanjuju guzve po gradu. napravis dobru alternativu pa onda mozes da se izivljavas nad automobilima.

16. ono, ni ja ne volim autobus, al ne volim ni pola sata kreni stani u prvoj na autoputu

17. Brate ovde tipa 45min prelazis brankov most i naravno da se onda sve firme presele na nbg gde su sire ulice, veci parkinzi a poslovni prostori 7x veci. U spicu po nbg se vozis lagano malo je frka na nekim mestima ali bitno da ne stojis jbg

18. Ma ovi androidi sve je to isto, kod Samsunga placas samo ime.

19. novi beograd americki tip grada, pravljen sa ciljem da se vozi kroz grad.

stari grad ima tipa 2 ulaza po 2 trake

20. I onda jos naguze zgradu vlade i ministarstva razna u kneza milosa cisto da kad neko dodje zatvore zilu kucavicu grada

Malo su doduse rasteretili bulevar KA kad su sine prebacili u sredinu i podesili lepo semafore ali na slaviji nisu uradili bas nista rekonstrukcijom. Autokomanda isto nedaj ti boze

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.