Sirotinjska spika II

1. Pošto vidim da ostavljaš komentar, za internet očigledno imaš.

2. aj objavite median platu (ne znam kako se kaze na srpskom) ako smete!

ovo je moja sirotinjska spika. nikako da me poslusaju, ispalo bi tipa 180€ a to nikako ne ide u prilog vlasti. niko ne koristi ovaj metod nigde jer prosek mnogo lepse zvuci.
    naredjaju se plate od najmanje do najvece pa uzmes onu u sredini. moras da racunas i one sto im plata 0.

3. Koliko ste samo jadni sa komentarima, pljuju ga oni koji ga ne razumeju, stvarno ne vidim ni jedan razlog sta trazite na ovom videu.... Ne umete nista drugo da kazete za njega nego samo da je izdajnik, spijun itd... strasno treba da vas je sramota... da je ziv sada bi bili vec 5 godina u EU, minimum.... A posebna je prica koliko vam je prizeman recnik.... Bio sam mali tada kad a je on bio premijer ali ipak tu njegovu viziju sada i ja pokusavam koliko-toliko da sledim...

4. ja ne znam nikog da radi za te pare.

ahhahahahahhahahahahha

5. (sportista srpski osvaja nesto)
    mali, svaka ti cast

6. Moj ortak tako nosi patike 5 meseci i onda ih izbuši pa zameni, hehe :)

7. Ma zato Adblocker i bole te brige

8. Česmuša je ispravnija od bilo koje flaširane vode

9. Razmislja do prijemnog koji fakultet da upise a onda upise Andragogiju.

"Tu sam se pronasao".

10. Ja sam ti majstor svih zanata!

recitija alternativa: "Objasni mi pravila igre koju igraš čitav život i ja ću za dva meseca biti bolji od tebe."

11. Radim u stranoj firmi... Asistent menadzer marketing komunikejsn pi ar transakcija...

12. nekad je to bilo pravljeno da traje prijatelju

13. da se nadovezem:

Ti turbo motori sve to prenapregnuto. Atmosferac bato, to se ne kvari.

14. Vlasnici Kokakole putuju uvek sa 2 aviona ako jedan pogine da drugi ostane ziv zbog recepta i sastojaka

15. miskovic je samo maskota ljudima iz senke

16. Celt, medijana se zove i kod nas. :D

17. jebem li ga, numericku analizu sam mrzeo na fakultetu, predavao mi jedan debil-alkos, tek sam u inostranstvu koristio prakticno stvari iz toga.
    mnogo toga tehnickog mi zvuci bas cudno kad prevedem, pa ne koristim da ne ispadnem budala.
    medijana jbt, arheolosko nalaziste kod nisa...

18. uparivanje elektricnog izlaza :)

19. zastitno prenaponsko kolo

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.