jebem vas usta s tramvajima i beogradom naleteo sam na ovo prvo
https://www.youtube.com/watch?v=Ew3H20TiW_M ko klinac sam ovo gledao jednom na tv i jezivo se plasio svih faca previse
i naleteh na neke stare grafike beograda sto sam imao gajbi previse sam voleo te slike i dali komsiji staklorezcu da urami i ko zna sta se s time desilo jos od malih nogu sam solidno ljut na njega zbog toga
Imam druga koji je zavrsio u hraniteljskoj porodici sticajem nesrecnih okolnosti. Izlozio nekog debila iz sela da dojavi bombu na brankovom mostu policiji, oni blokirali most i kasnije dosli kod njega kuci jer su uhvatili signal sa kartice, pribili mu par samara i on rekao da ga je ovaj nagovorio. Decko zdrav prav zavrsi u hraniteljskoj porodici. Ne voli da prica o tome niti da se seca toga. Istina je za 30k, to oni treba da potrose na dete tj bar pola tih para a ovi govnari njemu nisu dali nista
Ma druže ne pitaj me ništa, došao sam i ja do apsolventa, nego povukle me pičke, ovo ono, kaplje kinta u inostranstvu, i kurac posle da se vratiš na faks. 250 kinti ti je dovde, uzmi karticu imamo promociju, svaka 6ta vožnja gratis.
a ja stvarno najvise volim rumenka, tj onog starijeg modela, ovaj sad je nekako ne znam kako da objasnim, zelatinastiji malo nego pre kad je bio ledeniji samo, i djusko sam isto voleo i sve te vocne ledene sto su bili al su brzo nestali
haha celt nemoj da trujes narod dovoljno je automobila u bgu vidis sta je jebacina svaki dan u 5 zbog te politike
jebem vas usta s tramvajima i beogradom naleteo sam na ovo prvo
https://www.youtube.com/watch?v=Ew3H20TiW_M
ko klinac sam ovo gledao jednom na tv i jezivo se plasio svih faca previse
i naleteh na neke stare grafike beograda sto sam imao gajbi previse sam voleo te slike i dali komsiji staklorezcu da urami i ko zna sta se s time desilo jos od malih nogu sam solidno ljut na njega zbog toga
ma kaki kurac top gun i king, moji samo eskimka vole
Ma neće moji te Šavije i Soraje vole dece samo ciganke, raspale sa kaćke petlje
Kaki kurac A6 ranije se islo na more sa 101 mediteranom i sta nam je falilo
Minimalac prava stvar, s njim znas na cemu si, nema lazne nade
Jebes ti coko moko snesko i king, samo rumenko lepo rashladi
Kakvo more sinovac, to se izliva kanalizacija, reka čista ko sunce, rakovi se razmožavaju, upecaš na parče slanine pa na rešetku
Šta će mu dva stana, ko da može da stanuje u dva stana.
Ma ja idem na more u septembru, u avgustu guzva nema gde peskir da se stavi svi mi skacu preko glave...
Jebote, ja mislio hraniteljstvo sirotinjska spika, to se bre placa 30 k po glavi deteta
pivo ko pivo...
dva lava mala!
Imam druga koji je zavrsio u hraniteljskoj porodici sticajem nesrecnih okolnosti. Izlozio nekog debila iz sela da dojavi bombu na brankovom mostu policiji, oni blokirali most i kasnije dosli kod njega kuci jer su uhvatili signal sa kartice, pribili mu par samara i on rekao da ga je ovaj nagovorio. Decko zdrav prav zavrsi u hraniteljskoj porodici. Ne voli da prica o tome niti da se seca toga. Istina je za 30k, to oni treba da potrose na dete tj bar pola tih para a ovi govnari njemu nisu dali nista
www. bitcoin exchange rate. com search
Jbg, maestro niko nema jači preduzetnički duh od prosečnog srbina.
Kupiš japanca 93 godište, to prede ko nov puntić.
Jebes ti coko moko snesko i king, samo rumenko lepo rashladi
hahh ovo se stresem kad cujem
Ma druže ne pitaj me ništa, došao sam i ja do apsolventa, nego povukle me pičke, ovo ono, kaplje kinta u inostranstvu, i kurac posle da se vratiš na faks. 250 kinti ti je dovde, uzmi karticu imamo promociju, svaka 6ta vožnja gratis.
Ципирипи крем бољи од Нутеле шта сад.
Jebo kosit dvorište iza kuće, znaš šta mu radi Total, poprskaš dvaput
a ja stvarno najvise volim rumenka, tj onog starijeg modela, ovaj sad je nekako ne znam kako da objasnim, zelatinastiji malo nego pre kad je bio ledeniji samo, i djusko sam isto voleo i sve te vocne ledene sto su bili al su brzo nestali