Sirotinjska spika II

1. Treba se paziti Italijana, oni su uvek opasni...

2. Ja nikad nisam platio picku

3. Nadji neku iz inostranstva i bezi odavde
    -kako?
    -kako je Sinisin brat ozenio svedjanku..potrazi na internetu

4. Darko ozenio amerikanku, nije neka lepotica ali sta ga briga imaju fino da zive i ona ga postuje

5. dzentlmen najodvratnija i najtupavija pojava na netu

6. lik postavi sliku neke vrh picke i onda pocne da mudruje u njegovom stilu kako lepota nije bitna.pa prebio bi ga, slomio bi mu zube i nos

7. Убедљиво најјаднији лик. Идол сиротиње, нејебача, скрндеља, баба-девојака и шатро интелектуалки.

8. Znaci fenderov idol

9. Јок, брт. Не пратим га него га шерују сви редом. Иритантан је јебено.

10. Da li Fender kad je napaljen piše gramatički besprekorne poruke?

dođi do mene gajbi

ili

'Де си, бре, Слађо, шта радиш? Случајно сам ти оно вече послао поруку, видео сам seen па рекох да ти се јавим, хехе. Упржило овде у Ћуприји, још ови СНС-мајмуни овде раскопали главну улицу а тек почела летња сезона, сјебаће нам посету, неће кафићи ништа да зараде. Како на факсу, је л' питају за мене? :)
    Ти беше ниси положила Математику 3? Ако треба помоћ, само се јави, могу да ти помогнем. Ту добио сам 10, а и мало да се сетим студентских дана.
    Позз

11. Лололо
    Одакле ти ово?

12. Onaj krimos što te tuče mi poslao transkripte tvojim poruka, kaže da si mu dao i nalog na fejsu :D

13. Kostobolja
    Naučnici su utvrdili

14. Onaj krimos što te tuče mi poslao transkripte tvojim poruka, kaže da si mu dao i nalog na fejsu :D

Ма лаже! Хаковали ми профил! Лололо