Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ако имаш бриши, то је кривично дело.
Odlične štopaljke
sto bi kupovao ferari kad to moze da se napravi od juga
2.0 hahahaha
Veceras slikam kurac pored lenjira i stavljam papir pored na kome piše maestro ćirilicom da dokažem da ima 16cm a ti debeli smrade bolje skini nevinost nego sto drzis tudje kurceve na kompu
Cekaj mili, hoces smatrati da si neki pobednik u bilo kom smislu ako ti je kurac 16cm?
Mada ne znam kako da drzim i kurac i telefon i metar i papir istovremeno posto mi kurac ne stoji pod uglom od 90 stepeni nego skroz gore uspravno
Nek ti pomogne devojka.
Hahaha kakvi bombas momenti
http://i1.wp.com/admin.thenet.ng/wp-content/uploads/2016/06/Cristiano-Ronaldo-misses-penalty-against-Austria_Thenetng-GIF.gif
Kupovina bajatog peciva u onim pekarama što daju u pola cene posle određenog vremena i hvaljenje istog.
Razmućivanje one 3u1 kafe u flašici vode.
Jel sirotinjska spika prestaje da bude sirotinjska kada je sirotinja počini? I da li je ovo zapravo- buržujska spika?
Ma nisam pobednik nego me proziva lik da imam kurac manji od njegovog a on ima fazon 12cm
A ti izvadiš fascinantnih 13 i demoliraš ga kao gej paradu
Hahaha
da promenim sajtne na kecu i ima da bude ko lutka. poglej kako dubi ko plovak
Боље јести сув хлеб сваки дан и бити срећан него све имати, а сваки дан плакати.
Ма паре дођу и оду, важно је да си човек.
kakvi proteini bacanje para, bolje uzmi zobenu kasu..sta mislis sto su konji onako jaki, zato sto jedu zob
na pozitivnoj nuli sam