Niste mi jasni majke mi. Vrlo dobro znate mene, vrlo dobro znate da je 90% mojih postova ostavljeno da bi polumozgaši planuli. I sto puta sam rekao, sprdam se, trolujem, zajebavam. A vi se opet primate. U okviru ovog sajta, vi ste za mene skupina imaginarnih likova. Ne znam ništa o vama, niti sam želeo sa saznam. Možda bih nekad otišao sa nekim na piće, možda bi taj neko video da nisam debil, da sam ok osoba, da sam normalan, ali ono što radim na ovom sajtu i ono što se dešava ovde želim da ostane u okvirima ovog sajta. Jebali su mi majku i vredjali me mnogi sa ovog sajta, ali ja kad bi ih sutra sreo ne bi im pribio šamar, čak ni Stecanu, nego bi im pružuo ruku, dao im priliku da me upoznaju. Zašto? Zato što ništa što mi ovde neko kaže ne doživljam lično, ja nisam Maestro, Maestro je imaginaral lik, pepe žaba a ne ja. Neki dan ste mi zatvorili temu "Alt right". Zašto??? Dozvolite konačno da vukajlija postane 4chan i da svako ima pravo da piše šta hoće pa i vredjanje (iako ja ne vredjam a mene vredjaju)
Кад смо Томашеић и ја били клинци и заједно тренирали, ја га драо у баскету редовно, много сам бољи био. Ал ја после почео да излазим, повукле ме девојке, а он по цео дан само шутирао лопту на кош. Јесте он сад ту где је, ал јебеш ти такав живот.
-izvinite jel imate cigaru?
-sto ti pisus jos si mnogo mlad?
-majka mi je u zatvoru a otac mi je poginuo kad sam imao 4 god, ja nemam nikoga, sta cu..a pusim od muke, tesko se zivi..
-izvoli 200 dinara kupi nesto najedi se dobro
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Niste mi jasni majke mi. Vrlo dobro znate mene, vrlo dobro znate da je 90% mojih postova ostavljeno da bi polumozgaši planuli. I sto puta sam rekao, sprdam se, trolujem, zajebavam. A vi se opet primate. U okviru ovog sajta, vi ste za mene skupina imaginarnih likova. Ne znam ništa o vama, niti sam želeo sa saznam. Možda bih nekad otišao sa nekim na piće, možda bi taj neko video da nisam debil, da sam ok osoba, da sam normalan, ali ono što radim na ovom sajtu i ono što se dešava ovde želim da ostane u okvirima ovog sajta. Jebali su mi majku i vredjali me mnogi sa ovog sajta, ali ja kad bi ih sutra sreo ne bi im pribio šamar, čak ni Stecanu, nego bi im pružuo ruku, dao im priliku da me upoznaju. Zašto? Zato što ništa što mi ovde neko kaže ne doživljam lično, ja nisam Maestro, Maestro je imaginaral lik, pepe žaba a ne ja. Neki dan ste mi zatvorili temu "Alt right". Zašto??? Dozvolite konačno da vukajlija postane 4chan i da svako ima pravo da piše šta hoće pa i vredjanje (iako ja ne vredjam a mene vredjaju)
Hahaha gde si ovo iskopao
Tema o Stevci, citam sad hahah
Urrad approves.
šta će vam ovo drugo koj kurac?
Da ga biju valjda brt
не знам где сам поменуо величину твог курца?
Кад смо Томашеић и ја били клинци и заједно тренирали, ја га драо у баскету редовно, много сам бољи био. Ал ја после почео да излазим, повукле ме девојке, а он по цео дан само шутирао лопту на кош. Јесте он сад ту где је, ал јебеш ти такав живот.
https://vukajlija.com/dvadeset-cevapa-iz-studentskih-dana/657003
јел ово митке
-izvinite jel imate cigaru?
-sto ti pisus jos si mnogo mlad?
-majka mi je u zatvoru a otac mi je poginuo kad sam imao 4 god, ja nemam nikoga, sta cu..a pusim od muke, tesko se zivi..
-izvoli 200 dinara kupi nesto najedi se dobro
Što nekad ne kazne nekoga u besnim kolima, nego samo ove sa jugićima zaustavljaju
Dečko, jedno pitanje, samo 5 minuta ako imaš!
Ko ima 500e ovde ne mora da ide u nemacku
To si napisao nema 10 strana hahah
Ispao si iz bitke za nagradu Aleksandra Kilograma
Tetkin maturant
kupi frikom quattro sumsko voce
DA LI SU NAS GRCI ZABORAVILI? Srpskog turistu na Tasosu zapanjio prizor ispred jednog restorana http://www.blic.rs/wzjkgwx
Boze koja parada sirotinjske spike
Ма шта ће ми млађа? Жена је млада до тридесете, после тридесете је лепша.
Ех, данашње девојке. Неће да изађу са тобом јер живиш са мајком, а излазе са оним што живи са женом.
Знам да ниси моја, али барем спавамо под истим небом.
Не идем на Закинтос јер сам Декинтос, хехе...
Ма данас људи уопште не цене праве вредности.
Имам ја пара, али не волим да се показујем.