Фермијев парадокс

1. Neveruem da je objavio barem jedan rad, ali važi. Pogledaću.

Proguglaj Novelty theory, timewave zero ili archaic revival diskusije. O većini njegovih naučnih radova on svakako već priča u svim svojim zabeleženim govorima

2. To sto je isprozivao Sagana mu necu oprostiti

Isto...

Samo bog može sve
    Sagan je bog za mene
    Kako ću protiv Boga?
    Kako ću protiv srca svoga

Ju fak vit Karl, ju fak vit mi.

3. Civilizacija tip I- ukrotila energiju cele svoje planete.

Civilizacija tip II- svog sunčevog sistema

Tip III- energiju cele galaksije.

Mi smo negde 0.6.

A ovi tip III, boleo bi ih kurac krasni da se seljakaju po ćuprijama univerzuma, šalješ samo replikujuće nanobotove koji pojedu resurse te planete i cepaju dalje. To je i predstavljeno u Odiseji u svemiru, gde majmuni nalaze Monolit koji je tu postavila tip III civilizacija, i kikstartovala naš progres. Pa ga onda nađemo na Mesecu posle 100k godina, što kikstartuje nešto novo.

To pod pretpostavkom da su ti prepametni vanzemaljci mentorski raspoloženi. A vrv... nisu. Imaš li ti zelju da objasniš nešto mravu

4. Ste primetili, uvek po filmovima i serijama taj pristup, šta bi vanzemaljci nama radili, i tako to. Baš slabo ima toga šta bi mi njima, da imamo taj stepen tehnologije, sem onoga da ne se ne bi mešali u njihovu kulturu, pod uslovom da su inferiorni. Deluje mi kao tema koja bi mogla biti mnogo bolje razrađena.

5. pa nije sci fi horor onda, nemas tenziju i strah od nepoznatog

6. Pa kako nema a avatar :)

Mada avatar gura neku drugu propagandu

7. pa ne znam nisam gledao avatar niti planiram
    mada izgleda kao nesto za decu a ne kao horor

8. Nisam ni rekao da nema Zapata, nego da baš slabo ima. Star trek je možda najpoznatiji primer, ali i on polazi od toga da smo potpomognuti već u samom početku, pa dalje ide svojom miroljubivom filozofijom.

Pahulja, jebiga, onda smo mi mazohistička planeta izgleda, ako tako posmatraš.

9. Ono što je nažalost najverovatnije, a ljudi u to najmanje veruju jer je pomisao jeziva, je to da ne postoji bog, ne postoje vanzemaljci, ne postoji viši smisao bilo čega, mi smo samo puka slučajnost nastala iz niza dogadjaja tokom prethodnih 100000000000000000 godina. Takodje ne postoje vladari sveta iz senke niti iluminati niti ljudi gusteri covekoliko gmizavci. Niko ne vlada svetom niti univerzumom.

10. Ono što je nažalost najverovatnije, a ljudi u to najmanje veruju jer je pomisao jeziva, je to da ne postoji bog, ne postoje vanzemaljci, ne postoji viši smisao bilo čega, mi smo samo puka slučajnost nastala iz niza dogadjaja tokom prethodnih 100000000000000000 godina.

Mislim da nije samo zbog toga što je pomisao jeziva, nego zbog urođenog osećaja da to nije tačno.

Takodje ne postoje vladari sveta iz senke niti iluminati niti ljudi gusteri covekoliko gmizavci. Niko ne vlada svetom niti univerzumom.

Čitao sam neku ludu teoriju, da takav sistem, ako postoji, nije skrojen radi represije, nego da zaštiti ljude od dubljeg razmišljanja. Da ih baci u neke egzistencijalne probleme, gde će juriti pare i ostalo, tako da nemaju vremena da se skenjavaju o nedokučivim pitanjima.

11. Ja imam plan da zaradim dovoljno para da sebi prisutim sve sto zelim, i da onda na miru ostatak zivota istrazujem ta nedokuciva pitanja.

12. Čitao sam neku ludu teoriju, da takav sistem, ako postoji, nije skrojen radi represije, nego da zaštiti ljude od dubljeg razmišljanja. Da ih baci u neke egzistencijalne probleme, gde će juriti pare i ostalo, tako da nemaju vremena da se skenjavaju o nedokučivim pitanjima.

pa ako to sto si u nastavku teksta napisao nije oblik represije onda ne znam sta je

13. Pa da, ali ne represija radi represije i eksploatacije, nego iz dobrih pobuda. Tipa ocenili su da previše razmišljanja ne valja, suicid rate raste sa porastom standarda. Kao onaj prvi idilični Matrix što se srušio na keca, pa su napravili drugi, skenjani, koji je šljakao kako treba.

14. Kako neko pored svih ovozemaljskih poznatih poroka stigne da 4 sata neprekidno razmislja o svemirima i kurcima?

15. Ljudi, nas Vučić stvarno voli, što nas više voli to nas dublje jebe, shvatite to, primetite taj očinski osmešeni brk, taj zaštitnički požrtvovani pogrb. Jebe nas duboko ali istovremeno glumi kondom kurcu svome.

16. Dobro brt ja sam iskreno pitao al ako ces da pljujemo vucica ok mogu i to mamu mu bre u picku jebem ja da mu jebem xd

17. Hahah, pa ne znam ps, što da ne može, neki od tih poroka direktno i vode dubljoj percepciji. Jebem li mu poreklo da mu jebem krvavo

18. Koji bre porok vodi dubljoj percepciji

19. Ma da, imaš zivopisne halucinacije i to je kao neki put ka dubljoj istini. Ne pije vodu

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.