Фермијев парадокс

1. Snovi su po tumacenju teologa obicno smece i prefabrikovani visak nebitnih informacija kojih se mozak oslobadja tokom noci

Teolozi su po tumačenju snova, kojih se mozak oslobadja tokom noci, obično smeće i prefabrikovani visak nebitnih informacija

2. ванземаљци су срби па их мрзи да се цимају и нађу нас земљане чији је прапредак такође био србин ванземаљац који је дошао овде пошто је убио турчина у својој галаксији и променио презиме разумеш? не питај ме сад откуд турци у тој причи

3. иначе кад причате о сјебаним сновима ја сам сањао како сам се набио на шиљак на огради у чмар и болело ме ужасно да сам се одмах пробудио а бол у чмару је и даље био ту, сам сам био у стану тад па могућност да ми га је неко мунуо отпада е сад дал је мене чмар из неког медицинског разлога заболео (немам шуљеве) па је мозак у делићу секунде склопио причу о набијању на шиљак или ме је чмар заболео јер је мозак послао такав сигнал у чмарне нерве ја незнам

4. Život u svemiru postoji, ako uopšte svemir postoji.

5. Kad smo već kod snova, i ja imam gadan problem i evo prvi put ga delim s nekim, valjda jer se krijem iza ovog profila, pa mi je lakše, jer uživo nikom nisam rekao, niti bi me iko ozbiljno shvatio, a ispao bih debil garant, pa ajd ovde vama da se izjadam. U poslednje dve godine recimo, ne bih znao reći koliko sam puta sanjao san da ga se sećam, a koliko puta nisam sanjao ili se ne sećam, ali ako uzmemo u pitanje svaki san kog se sećam narednog dana, u jedno 70% slučajeva sam sanjao da mi neko prerezuje vrat nekim dugačkim nožem, mačetom, a pri tom bi me stezala knedla u grlu. Ne znam šta znači i šta mi podsvest poručuje, ali vrlo loš trip shodno činjenici da već dugo traje, ukombinovan sa svim ostalim nedaćama svakodnevice koje se opet vrlo učestalo javljaju.

6. Svemirci. Postoji mogucnost da su vec bili. Sreli prvo nekog popa. Popricali par minuta sa njim. Rekli: "Ma daj!" Seli u brod i od tada ljudsku vrstu zaobilaze.
    Ako se ovo vec nije desilo. Mi jos uvek gajimo veliki broj popova. I sami sebi kopamo kosmicku jamu.

7. Ja nekad pomislim kako je organska materija ustvari otpad, da je prava lepota u onome što mi smatramo mrtvim...
    Pogledaš ovo malo nebeskih tela o kojima znamo kako izgledaju - prelepe zvezde i planete bez života, savršene i veličanstvene.
    Onda vidiš Zemlju - inficarana životom, zeleno-plava bolest koja je sebi iskenjala atmosferu da može da se širi i da izjeda celu površinu, rak jebeni koji jedino može da se zaustavi uništenjem same planete.

8. hladan.krompir
    Kad smo već kod snova, i ja imam gadan problem i evo prvi put ga delim s nekim, valjda jer se krijem iza ovog profila, pa mi je lakše, jer uživo nikom nisam rekao, niti bi me iko ozbiljno shvatio, a ispao bih debil garant, pa ajd ovde vama da se izjadam. U poslednje dve godine recimo, ne bih znao reći koliko sam puta sanjao san da ga se sećam, a koliko puta nisam sanjao ili se ne sećam, ali ako uzmemo u pitanje svaki san kog se sećam narednog dana, u jedno 70% slučajeva sam sanjao da mi neko prerezuje vrat nekim dugačkim nožem, mačetom, a pri tom bi me stezala knedla u grlu. Ne znam šta znači i šta mi podsvest poručuje, ali vrlo loš trip shodno činjenici da već dugo traje, ukombinovan sa svim ostalim nedaćama svakodnevice koje se opet vrlo učestalo javljaju.

Ti imaš neki problem. Nešto te muči i kad to ne ispliva na površinu da ono svesno i stoprocentno znaš tačno šta je u pitanju, odrazi se na snove. Imaš neki pritisak, teret, unutrašnji nemir.. Znam osećaj, jebeno je to. Ja sam imala recimo period, jedan dobar, oko dva meseca je trajalo, kad sam imala košmare. Bukvalno se budim u sred noći, srce samo što ne iskoči. Onda fazon plašim se da zaspim, jer se san nastavi ako ne prođe bar pola sata. Ne samo klasični košmari, nego bukvalno kad sanjaš da sanjaš, ako kapiraš. Probudim se u jebenom snu i mislim da sam budna, jer je sve prerealno i onda kad se probudim stvarno, traume. Tada sam recimo bila sama, mesecima moji nisu bili u Srb i nisam se ni čula sa njima i onda me je mučilo sve to i pored toga neki klasični problemi tog perioda i eto, tako se odrazilo... Verovatno je kod tebe u pitanju isto, ne znam...

Mada, sada čitam već drugi put, ipak je drugačija situacija, dve god, ne pamtiš ostale snove, a to pamtiš. Ne znam, jebeno...

9. Pa da, recimo ne živim sa ćaletom i kevom, a dosta su stari i bolesni oboje, pa uvek razmišljam kako mi dani prolaze a nisam kraj njih, da makar njima bude lagodnije znajući da im je sin tu. S ocem nikad nisam imao neki blagonaklon odnos kao što neki sinovi imaju, nikad ništa zajedno nismo radili iz zabave (osim posla kojim se privatno bavimo pa ja pomažem kao šegrt hahah). Živim sa dvoje ljudi koji ne znaju za kompromis, ali jbg plata ne dozvoljava luksuz samostalnog života još uvek, faks stoji već duži niz vremena, a na početku sam bio među jačima, viđam se sa bivšom koja je karijerista i posle svakog viđanja sve mi gore, to mi bude samo trenutno zadovoljenje. Noćas sam baš sanjao detinjstvo, kad sam imao nekih 7-8-9 godina, i samo se sećam svog nasmejanog lica i uporedo mi se javlja moje lice danas, čovek koji izgleda 10 godina stariji nego što jeste. Onda ovo što ps kaže, imam problem sa autoritetima i lakoncima koji tako olako naređuju bez obrazloženja, pa zbog toga i odbijam naredbe vrlo često. Itd itd, vrlo skurcana situacija sve u svemu, mada jbg uvek može gore i uvek ima neko ko bi želeo ove moje muke, da se malo odmori od svojih

10. Moram da otvorim temu samo za superinteligentni AI

11. Procitao sam temu i dosao do zakljucka da malo vas veruje u Boga

12. Jel ti veruješ, ono baš baš?

13. Šta podrazumevaš pod baš baš?

14. Jehovu, boga Muslimana, Hrišćana i Jevreja?
    Ili bilo kojega opevanog do sada.

15. Bohore sta je za tebe Bog, ko je on?

16. Za mene je Bog Zidan, on je fudbaler.

17. Zidan je lažni bog, pravi bog je Daniel Rikiardo.

18. To sa bogom je isto kao i ovo sa vanzemaljcima, negira se takvo postojanje pod pretpostavkom da smo u pravu sa današnjom tehnologijom itd a može biti i da promašujemo ljuto

19. Pajsadovo, bilo je nista, znaci nema nista. Onda je to nista eksplodiralo bez nekog razloga narocitog, doslo mu da eksplodira i to je to. Od eksplozije nista (ne zna se tacno kad) je nastao svemir. Eksplozija nista je proizvela nesto i hladjenjem toga su se stvorile zvezde i planete, zasto se neke zvezde nisu ohladile kao neke planete nije vazno, ali dobro, tako je bilo. Pre 6 milijardi godina (to je utvrdjeno, jel) zemlja krece da se stvara u kuglu i bila je usijana pa se ohladila. Od ohladjenog materijala mrtve prirode je nastala ziva priroda, koja je od jednocelijskih organizama presla u gustere vremenom, a onda u covekolika stvorenja i na kraju u ljude.

A onda evolucionisti cija je ovo biblija u 21 veku sprdaju ravnozemljase i vernike zbog ubedjenja. Pa jebeno ne verujem.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.