Фермијев парадокс

1. Msm ne kažem da nisu potencijalno u pravu današnji naučnici ali odakle ti arogancija da budeš tako isključiv a ni vodu na svojoj zemlji nisi istražio skroz a sereš o univerzumu kao činjenice neke beži debilko jedan

2. Pišam bogu u usta ako postoji, a ako ne postoji pišam mu u nepostojeća usta.

3. Nije problem da l verujes ili ne
    Problem je kad krene priča pa mene oćeš da ubediš da treba ili ne treba da verujem tad krene da mi trni potiljak i mozemo se lako potuci
    Pusti me u kurac druze mozda sam psihicki labilan pa mi treba da verujem u nesto da lakse idem kroz zivot

4. Če ti ne veruješ u Boga jeli

5. hladan.krompir
    Kapiram te ja potpuno. Mislim da je najgore za odrastanje, karmu, baš taj odnos sa porodicom. Ti imaš recimo taj problem, ja imam neki složeniji, ali je u svakom slučaju teško i najgore nešto što čoveka može zadesiti, jer se kasnije baš to na sve odrazi. Srećni su ljudi koji imaju normalnu porodicu, odnos sa istom, bliskost... Ne znaju koliko su srećni.

A jbg, nije baš da bi se iko odmorio, tebi je stvarno ono, razjebana situacija dobro. Nije naivno sve to. Opet, cenim jako tvoj stav, svesnost, da ipak postoji i gore. Većina bi na sav glas vrištala i odustala. Svaka ti čast, realno. Nije da nisam bila u situaciji kad se bukvalno sve raspadalo, jesam, zato i znam težinu...

Sve što mogu da ti kažem je da zajebeš sve što te ne čini srećnim. Baš sve. Jebeš ovaj život, jedan je, bolje mi je da živim od danas do sutra, ali sam srećna. Posveti se sebi prvenstveno, bitan si ti. Msm kome treba uopšte moj savet, ili mišljenje, ali eto, ako ti nešto znači, znači...

6. A verovanje u Boga... Kad sam najviše verovala, tad mi je bilo najgore. Msm ono, nije da kažem ne verujem uopšte, ali fanatik nisam i fanatici su retardi. Bukvalno najzlobniji ljudi su baš ti što se vucaraju po crkvama non stop, poste svaki post itd. Jer to rade sistemom unutrašnjeg nemira, da su pravedni, ne bi imali tu potrebu uopšte. Ako sam ja čista i savest mi ne vrišti, što bih bila fanatik. Ovako verujem kako verujem, na svoj način i ćao

7. Covek je u zivotu duzan samo svojoj deci i nikome drugom Ukoliko roditeljima vracas neku zahvalnost ili ljubav, zatvaras krug i ne ostaje ti nista sa dalju pricu prema deci. Jednog dana kad budes roditelj shvatas sta je bezuslovna ljubav i tek tada znas da je sreca i blagostanje tvog deteta bitnija od tvoje, pa tako ne ocekujes nista i nemas nikakve zamerke prema svojim potomcima, gde god da su.
    Kompleks roditelja se gotovo uvek razresi kada i sam postanes roditelj.

8. protiv boga nemam ništa ako svoju sektu okuplja u svoja 4 zida

9. Ванземаљци. Правиће проблеме.

10. Jebeš ovaj život, jedan je, bolje mi je da živim od danas do sutra, ali sam srećna.

otkud znaš da je jedan?

11. Boban Rajović kaže tako XD

12. A onda evolucionisti cija je ovo biblija u 21 veku sprdaju ravnozemljase i vernike zbog ubedjenja. Pa jebeno ne verujem.

A šta kao ravnozemljaše ne treba sprdati
    Meni je komično da su većina ravnozemljaša ujedno i kao šatro vernici
    E sad zamisli ti tog boga koji napravi biljke čoveka životinje vodu itd i onda sve to stavi na jednu ploču i poklopi sa poluloptom

ovo je model zemlje po ravnozemljašima oni rade to
    https://www.emmezeta.rs/repository/images/f/7/f772f9ef2cf2586b6c33c8cf0231ecbb.jpg

13. otkud znaš da je jedan?

A nije jedan svakako, bar ja u to verujem da nije. Ali sam jednom ja cathalian i jednom si ti Shomy23. Ko sam bila i ko ću biti ne znam, ali je ovaj sada život samo jedan

14. Sprle
    Fora je što drugome ni nemam da se izjadam nego ovde. Ajd imam četri jaka ortaka, svi u parama, žive s roditeljima, bleja im, ne mogu ni procenat ovoga da shvate. Fizički čuju, ali ne kapiraju ništa apsolutno, te sam njima i prestao da se jadam davnih dana, bukvalno kad krene neko sveopšte jadanje na najbezazlenije teme, ja se odmah isključim jer vodi do tog meni mmoja briga najveća nije bilo flaše jegera na splavu, morao sam pelin da pijem itd. Ok kompleksaš sam tu, i ja nekad poželim da sam u koži nekoga ko za ručak sedne s roditeljem, a ne samostalno za prazan astal, čak zapravo s oba roditelja sam možda dva ili tri puta jeo jer su razvedeni i to, pa me verovatno sve to sad stiglo i naplaćuje svoj ceh... Daleko sam otišao, uglavnom ovo mi je jedini prostor gde mogu da kažem to što me tišti u ovoj trenutnoj egzistenciji, nadajući se nekom odgovoru, koji evo ipak stiže, i hvala ti na tome, znači svakako

15. Mislim da nemaju poklopac

16. Не могу да схватим ове дебилчине који тврде да је земља равна плоча. Земља уопште не постоји пријатељи ја тврдим то.

17. Ali sam jednom ja cathalian i jednom si ti Shomy23.

Otkud znaš da sam ja jednom Shomy23?

18. Krompir lepotane odakle nokti potiču u celoj ovoj priči? XD

19. Kapiram ja tebe Bohore, niko nije ni hteo da te ubedjuje. Pitanje je bilo iz radoznalosti i dalje diskusije, jer svako ima svoje poimanje te neke vise sile nazvane Bog, medjutim ne, tvoja jako kul glava je morala da napise Zidan (sto se slazem), ali nije odgovorila sustinski na pitanje.

20. moja vera je vera Berđajeva, vera Kjerkegora, Čestertona, pomalo Jaspersa, tu osećam istinu, ostalo primam sa rezervom jer ne prepoznajem tu sveprožimajuću istinu ni u čemu drugom

oni su (skoro) čitav svoj život posvetili da pokažu stanovište svoje vere, ja ne mogu sad ovde da objašnjavam u par postova sve ono što bih hteo reći, ali čitajte ove ljude, to je taj jedan isti duh, ista misao koja ih obuhvata i kojoj sam i ja privržen

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.