Најготивнији/најодвратнији народи на свијету
  • b

sto mi vredjas porodicu majmune neobrazovani, to sto si ispred napisao bombas ne znaci da sam ja rekao glupaco nego ti

• ps

Vredja mi se

• Мулти

Бомбаш: Јесу легли да спавају?
    Госпођа Бомбаш: Деца?
    Бомбаш: Ало курвештијо ботовска немој децу да ми спомињеш ничија није до зоре горела

• М♦

kinezi nemaju nikakav osecaj intime, ne postuju tudji privatni prostor nimalo....meni se masu puta desilo da blejim u fon u metrou i da mi kinez ili dvojica bukvalno bulje zajedno samnom u telefon, i to pisanje svuda po ulici gde stignu, u meku je neki cale stavio klinca na sto pored mene skinuo mu gace i stavio mu flasicu da pisa u nju, na 30cm od mene....a klonja u meku na 5 metara odatle

ahahhahahah volim ove izmisljene neosnovane predrasude

• М♦

Mozda ima istine u ovome ali to je zato sto ih ima 2 milijarde pa nemaju bas naviku da cekaju u redu za pisanje ili da imaju metar kvadratni prostora za sebe u busu

• b

kinezi su gradili neku fabriku koju sam cekao da bude gotova da pokrenemo proizvodnju, interesuju ih samo pare i kad ga stisnes kaze no spik ingris

• b

ali isto tako njihovi vrhunski strucnjaci su po radnoj etici i moralu daleko iznad svih na svetu, valjda su nauceni da je konkurencija ogromna, jednom kad su mi prodavali neke masine i sad izneli mi zahteve, za jednu noc su njih dvojica pripremili prospekte i crteze u autokadu za koje bi meni trebalo mesec dana

• Petar Pan Pezo$

ahahhahahah volim ove izmisljene neosnovane predrasude

proveo sam dva najbolja meseca u zivotu tamo, razlika moze biti samo u pekingu i sangaju koji su donekle emancipovani zbog velikog uticaja stranaca jer ih ima mnogo tu, po provincijama, tu mislim i na gradove od 4-5 miliona stanovnika gde belca nisu videli ni na tv-u je jos jedno 20 puta gore nego ovo sto sam napisao ovde

nebitno gde si, u metrou, busu, sedis na klupi na ulici, smatrace jako uljudnim da ti se priblizi iza ledja da ti gleda u telefon ili novine koje citas itd, operisani su od srama plus ne znaju sta znaci privatni prostor

• Petar Pan Pezo$

a pisanje bude otprilike ovako. Sedis na klupi, u parku, do tebe zena sa detetom, klinji se pripisa samo mu skine gace i pisa tu odma pored tebe, ne odvede ga ni dva metra pored da pisa na drvo

• Petar Pan Pezo$

ili npr prdenje iz sve snage na sred recepcije, u banci u redu itd....ne treba da napominjem da se niko ziv ne zacudi nimalo kad neko prdne tako kao zivotinja

• М♦

Islandjani su na primer teska govna, smatraju da svi treba imaju 2,5 metra oko sebe slobodnog prostora uvek, u meku u rejkjaviku jednom onako bila guzva i ja pitam nekog lika jel mogu da sednem za njegov sto lik se pokupio i otisao napolje. I tako kad sam pisao negde stanem pored lika da pisam on izadje napolje nije ni stigao da zavrsi pisanje

• Petar Pan Pezo$

nisi nikad bio u rejkjaviku 100%. a ja jesam.

• kierkegaard

Ahahaha maestro junak

• М♦

ili npr prdenje iz sve snage na sred recepcije, u banci u redu itd....ne treba da napominjem da se niko ziv ne zacudi nimalo kad neko prdne tako kao zivotinja

hahahah sad vec seres jebiga

• Марко 

јел верујеш мени ако не њему? није рекао за пљување и подригивање, то овде сви раде па и мени прешло у навику да пљујем свуда, виђао сам солидне пичкетине како то раде, њима је ван памети да нешто трпиш и држиш у себи био прдеж или подриг

• Марко 

и глупи су ко курац скоро сви које сам упознао, и кад солидно зна енглески не може до мозга да му дође проста информација, да не причам сад како су ови моји у вртићу сејали нешто у баштици, ако су се онако бавили пољопривредом не чуди ме што су умирали од глади

• М♦

axaxaxaxaxax ko se nadao da su kinezi toliko prosti