- b
najodvratniji svi Arapi bez konkurencije
skandinavci gotiva
- bМени лично најготивнији Пољаци, а најодвратнији Јевреји
Najbolje pičke su mi sa plavom kosom, a najgore plavuše
- P
ako su govnokozci ili sloveni odvratni su nema sta

sad pokusavam da se setim nacije iz koje bas ni sa kim nekako nisam mogao da uspostavim neki ok odnos, i ne racunajuci azijate i tako to (koji umeju i kul da budu), to su rusi.
nekako sa svima mogu da se zajebavam, a sa rusima mi ne uspeva, iako bi hteo da su ok, nisu mi.5/5 rus(kinja) koje poznajem, ni sa jednim ne mogu da se druzim, a ok su ljudi.
- b
čeka se Maestro da napiše Lozničani i Valjevci
- М♦
Crnogorci najgotivniji, za njima idu Italijani (ali oni kul sa parama i dobrim izgledom, sirotinja stop) Amerikanci ali oni pravi beli konzervativni sa manje od 130 kila, i Australijanci isto, ali samo oni bez ustaškog porekla.
Od slovenskih naroda sve je to puka sirotinja prosta, sa izuzetkom Slovenije, zemlja za primer.
Odvratne su sve obojene nacije, i Grcka se racuna tu ofc, kao i Turska i svi muslimani. Za njima idu Latinosi, to sve gamad, jedino što imaju egzotične pičke
Što se tiče Zapadne Evrope i Severne, šta da kažem, Nemci najnaprednija najsposobnija nacija, respekt i za ostatak ekipe ali nisu oni ovako gotivni sad kao ljudi da provodis vreme sa njima i to.
Od Azije pruzam ruku Japancima, ostalo sve gamad.
- М♦
Valjevski naglasak, nesto najtuznije sto se desilo Srbiji.
- М♦
Zasto bi Japanac belog coveka posmatrao kao nize bice?