Најготивнији/најодвратнији народи на свијету
  • Мулти

Мени лично најготивнији Пољаци, а најодвратнији Јевреји и Шиптари. Генерализујмо заједно браћо.

• Мулти

И Енглези се гурају ту негдје са Јеврејима и Шиптарима.

• Бохор

Odlična tema otvorena od Dekijevog posta Grci su govna

• b

najodvratniji svi Arapi bez konkurencije

skandinavci gotiva

• Nikolas.

Irci gotivci, a najodvratniji su Saudijci

• Бохор

Grci govna najveca

• b

Мени лично најготивнији Пољаци, а најодвратнији Јевреји

Najbolje pičke su mi sa plavom kosom, a najgore plavuše

• P

ako su govnokozci ili sloveni odvratni su nema sta

• celt

sad pokusavam da se setim nacije iz koje bas ni sa kim nekako nisam mogao da uspostavim neki ok odnos, i ne racunajuci azijate i tako to (koji umeju i kul da budu), to su rusi.
    nekako sa svima mogu da se zajebavam, a sa rusima mi ne uspeva, iako bi hteo da su ok, nisu mi.

5/5 rus(kinja) koje poznajem, ni sa jednim ne mogu da se druzim, a ok su ljudi.

• celt

gotivne nacije po meni: irci, australija/n zeland, balkanci generalno, turci umeju da su ok ako nisu zadrti, italijani, brazil/argentina, kanadjani, skoti i tako to.

• b

čeka se Maestro da napiše Lozničani i Valjevci

• М♦

Crnogorci najgotivniji, za njima idu Italijani (ali oni kul sa parama i dobrim izgledom, sirotinja stop) Amerikanci ali oni pravi beli konzervativni sa manje od 130 kila, i Australijanci isto, ali samo oni bez ustaškog porekla.

Od slovenskih naroda sve je to puka sirotinja prosta, sa izuzetkom Slovenije, zemlja za primer.

Odvratne su sve obojene nacije, i Grcka se racuna tu ofc, kao i Turska i svi muslimani. Za njima idu Latinosi, to sve gamad, jedino što imaju egzotične pičke

Što se tiče Zapadne Evrope i Severne, šta da kažem, Nemci najnaprednija najsposobnija nacija, respekt i za ostatak ekipe ali nisu oni ovako gotivni sad kao ljudi da provodis vreme sa njima i to.

Od Azije pruzam ruku Japancima, ostalo sve gamad.

• celt

maestro, rece malopre na temi da neces da budes autosovinista, a onda napisa najautosovinistickiji post u univerzumu.

odvratne ti puke sirotinje, a japancima pruzas ruku iako znas da te posmatra kao majmuna i nize bice dok se smeska?

• М♦

Valjevski naglasak, nesto najtuznije sto se desilo Srbiji.

• 627

Што би реко Еро Срби најгори народ нема даље.
    Најготивнији наравно сви са континента африке.

• М♦

Zasto bi Japanac belog coveka posmatrao kao nize bice?

• Granon

Antipatični (ne mogu da tvrdim da su ogavni):
    Crnogorci i Jevreji (za sada samo oni koji i žive u Izraelu)
    Najgotivniji :
    Tunižani i Španci

• Petar Pan Pezo$

sjajna tema gde postuju ljudi koji su u proseku videli 6-7 stranaca

• Копре Недри

Ja ne kontam cemu toliki hejt prema Jevrejima, evo cak i jebena Majav hejtuje. Majav objasni mi sta imas protiv Jevreja

• Petar Pan Pezo$

bez ikakvih preseravanja i srpske sirotinjske price, najgluplja nacija su ameri. I to ne mislim ono hahah ne zna da pokaze gde je srbija na mapi, nego su jezivo ograniceni....1 od 20 je normalan

inace mrzim karibske crncuge