Најготивнији/најодвратнији народи на свијету
  • Petar Pan Pezo$

najautisticniji narod: Kinezi

• Petar Pan Pezo$

apropo japanaca, sve i jednog kojeg sam sreo je imao uzasno nadmen stav tipa ja gospodar vi ostali kmetovi

• celt

Zasto bi Japanac belog coveka posmatrao kao nize bice?

ne znam, ali znam da gleda sve sto nisu japanci kao nize bice i da su japanci najveci rasisti na svetu (u proseku). pa jebeno u vozu sa aerodroma se ukljuci masinovodja pa na japanskom se izvinjava putnicima jer je u vozu puno belih ljudi.

ono sto su radili kinezima i ostalima okolo kroz istoriju je gore od svih nemackih sranja nego nije dokumentovano. i danas sve ostale okolo posmatraju kao zivotinje a ne ljude.

• b

da, Ruse treba pomenuti kao veoma nadmene bez razloga s obzirom da su uglavnom pijana krezava stoka

• Копре Недри

Od cele teme jedino tacno ovo za Japance. Ostalo srpska krezuba sirotinja hejtuje, a sveta osim Grcke tesko da je videla...

• ps

Japanci su jos uz sve to i bolesnici jebeni

Najgori vrv indijci evo pitajte bata saleta

• b

apropo japanaca, nacija koja kupuje usrane gace da mirise i drka na crtane filmove kreatura sa repom se ne moze posmatrati kao nadmena vec kao posebna i verujem da imaju taj komples i mrznju prema drugima iskljucivo iz razloga jer su jebeno nenormalni

• ps

Pogledaj iznad druze

• Копре Недри

E tacno je i za Indijce mrtve to stoji

• b

pa da zajedno smo pisali, izgleda da imamo neke slicne poglede, idem da se istusiram zicom za sudove

• b

indijci nisu govna vec su uzasno prljavi i servilni

• Petar Pan Pezo$

karibske crncuge bi bukvalno zubima kidale belog coveka plus nadmeni, a ustvari jedu blato i zive u kartonima.
    Japanci su jedno 150 godina ispred ostatka sveta, eto nek vam busido pojasni. A kineze gledaju ko pse sa razlogom otprilike

• Бохор

Kinezi su Japanski cigani od prilike jeli

• b

karibske crncuge bi bukvalno zubima kidale belog coveka

kako da ne mrze kad su odvedeni kao roblje, ali na kurac nisu zavrsili u SAD nego na haitiju jebenom...

• Petar Pan Pezo$

probaj indijca nesto da uvredis na nacionalnoj osnovi, da ga sprdas za zemlju itd....kopanje ociju na mestu

• b

veoma razlicito od bilo koje nacije

• Petar Pan Pezo$

pa nije, pre bi ustvari rekao da sto siromasnija beda od zemlje to je patriotizam razvijeniji, tj vise fanaticki se brane

• b

patriotizam i nacionalizam i jesu odlika sirotinje, rece neko davno cim neko pocne da prica o patriotizmu proveri gde ti je novcanik

• ps

Kakvo kopanje ociju kapiram da ih ima 7 da bi im nalupao samare kakvi su neodgojeni