Pa nevezana je velicina kurca za pravo glasa sta ti nije jasno. A prosecna duzina je vec izmerena tako da ne vidim sta pokusavas. Ovako se ne opravdava lose dupe jbg
Ne znam onda zasto mene povezujes s tim
Jer, ponavljam se, ali rekoh da se slazem da I Pezosev predlog treba ispitati
A on upravo ukljucuje, izmedju ostalog, I losa dupeta
Pa ti si odg njemu za lose dupe tako da si prostom logikom branila losa dupeta tako da kada ti se obratim da ti kazem da ti je argument los uradim to tako sto ti kazem da se tako ne brani lose dupe. Jbg bas si glupadner ovo sada bas nema smisla ko s fenderom da se objasnjavam
sve kamile jase 1-3 osobe odjednom, ova sama na njoj i kamila dusu oce da ispusti bukvalno cujes kako joj kosti pucaju i kako se rusi od bolova hahah, a debela zena ne odustaje garant kad su je skinuli sa jadne zivotinje je rekla daj opet da probamo neku drugu ova ne valja NECE DA PRIHVATI DA JE NESTVARNO DEBELA
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
pa zasto ne bi smeli da imaju pravo glasa?
tom logikom ni debele zene i lose bulje ne smeju da imaju pravo glasa
Organizovacemo radnu akciju nije problem
Pa nevezana je velicina kurca za pravo glasa sta ti nije jasno. A prosecna duzina je vec izmerena tako da ne vidim sta pokusavas. Ovako se ne opravdava lose dupe jbg
Sprle je Stevčo odokativne procene veličine kurca. Pogledom ga meri od korena.
Pezos, moze se uzeti u razmatranje I to
Ma sprle je trenutno musko nego nebitno ok je za raspravu da neko drzi zensku stranu
Ps ne svodi raspravu na licni nivo
Vec sam rekla da to nije korisno
http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Ron+Jeremy+Arrivals+Grammy+Awards+Part+3+Gu_Un_jrKYJl.jpg
Pa ja nisam rekao tvoje lose dupe nego samo lose dupe ako mislis da vodis raspravu citaj malo bolje
Ja ne drzim zensku stranu
Evo slazem se I da Pezosov predlog trrba uzeti u razmatranje
Znaci skroz sam objektivna
Pa znam da je muško
To nije penis
To je njihalo strave
Samo obukla gace
I rekla to mami nosi
Da pogadjam sta je rekao? Muu?
Ne znam onda zasto mene povezujes s tim
Jer, ponavljam se, ali rekoh da se slazem da I Pezosev predlog treba ispitati
A on upravo ukljucuje, izmedju ostalog, I losa dupeta
hahahh
Bombas lol
Sketj jbte
Pa ti si odg njemu za lose dupe tako da si prostom logikom branila losa dupeta tako da kada ti se obratim da ti kazem da ti je argument los uradim to tako sto ti kazem da se tako ne brani lose dupe. Jbg bas si glupadner ovo sada bas nema smisla ko s fenderom da se objasnjavam
https://www.youtube.com/watch?v=AgKrApy7mbM
sve kamile jase 1-3 osobe odjednom, ova sama na njoj i kamila dusu oce da ispusti bukvalno cujes kako joj kosti pucaju i kako se rusi od bolova hahah, a debela zena ne odustaje garant kad su je skinuli sa jadne zivotinje je rekla daj opet da probamo neku drugu ova ne valja NECE DA PRIHVATI DA JE NESTVARNO DEBELA
Sta sam odg
Ne imputuraj molim te
Ko imputira
Njemu se amputira
Pezos jel se ti to poistovecujes sa kamilom
I zasto
Msm solidno si opisao bol
Kao da si proziveo
Nekako me bas ta tvoja prica takla