Džordan Piterson

1. pa zasto ne bi smeli da imaju pravo glasa?
    tom logikom ni debele zene i lose bulje ne smeju da imaju pravo glasa

2. Organizovacemo radnu akciju nije problem

3. Pa nevezana je velicina kurca za pravo glasa sta ti nije jasno. A prosecna duzina je vec izmerena tako da ne vidim sta pokusavas. Ovako se ne opravdava lose dupe jbg

4. Sprle je Stevčo odokativne procene veličine kurca. Pogledom ga meri od korena.

5. Pezos, moze se uzeti u razmatranje I to

6. Ma sprle je trenutno musko nego nebitno ok je za raspravu da neko drzi zensku stranu

7. Ps ne svodi raspravu na licni nivo
    Vec sam rekla da to nije korisno

8. Pa ja nisam rekao tvoje lose dupe nego samo lose dupe ako mislis da vodis raspravu citaj malo bolje

9. Ja ne drzim zensku stranu
    Evo slazem se I da Pezosov predlog trrba uzeti u razmatranje
    Znaci skroz sam objektivna

10. Multi ja videla od 26
    To nije penis
    To je njihalo strave
    Samo obukla gace
    I rekla to mami nosi

Da pogadjam sta je rekao? Muu?

11. Ne znam onda zasto mene povezujes s tim
    Jer, ponavljam se, ali rekoh da se slazem da I Pezosev predlog treba ispitati
    A on upravo ukljucuje, izmedju ostalog, I losa dupeta

12. Pa ti si odg njemu za lose dupe tako da si prostom logikom branila losa dupeta tako da kada ti se obratim da ti kazem da ti je argument los uradim to tako sto ti kazem da se tako ne brani lose dupe. Jbg bas si glupadner ovo sada bas nema smisla ko s fenderom da se objasnjavam

13. https://www.youtube.com/watch?v=AgKrApy7mbM

sve kamile jase 1-3 osobe odjednom, ova sama na njoj i kamila dusu oce da ispusti bukvalno cujes kako joj kosti pucaju i kako se rusi od bolova hahah, a debela zena ne odustaje garant kad su je skinuli sa jadne zivotinje je rekla daj opet da probamo neku drugu ova ne valja NECE DA PRIHVATI DA JE NESTVARNO DEBELA

14. Sta sam odg
    Ne imputuraj molim te
    Ko imputira
    Njemu se amputira

15. Pezos jel se ti to poistovecujes sa kamilom
    I zasto
    Msm solidno si opisao bol
    Kao da si proziveo
    Nekako me bas ta tvoja prica takla

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.