Ova tripuje da je elegantno popunjena, da ona UME TO DA NOSI, da joj lepo stoji, bolje da ljulja nego da zulja, jebes zenu bez oblina i da je bas seksi sto je malo jaca
Jebote polomi kamilu zamisli da sedne na lika nekog jadnog bukvalno kao piton da ga gusi i lomi rebra. I ona posle glasa i forsira spiku kako muskarac treba da sedi sa skupljenim nogama pa ajde ti djembela rasiri noge hahahaha
Nije normalno sa raskrecenim nogama
Sa sve sacu da pipnem svoj kurac
Msm pipajte se, sto se mene tice do mile volje
Al da debilno izgleda izgleda
Zna se tacno na kakvo se tu sedenje misli
I nije to samo rasirene noge
Pa ona
Nisam srela debelu zenu u svom zivotu
Generalno debelu osobu
Bila musko, a zensko
A da nije zesce istripovana oko debljine
I da ne prikriva te komplekse tako nekim bednim floskulama
e a onaj video sto sam kacio o menspredingu, i sad kao njih tri ce da menspredinguju nedelju dana da vide muskarci kako je to...i onda onako ziljave dodju pa legnu preko dva sedista i ne daju ljudima da sednu ili neprirodno rasire noge kolko god da mogu.....cekaj dal je iko ikad video nekog lika da tako sedi? i ako sedi kazes mu aj skloni se malo da sednem i ja debilu
znaci muskarac moze da sedi raskrecenih nogu (iako zapravo niko ne sedi bas tako karikirate mnogo), al u svoja 4 zida jer vam to jako debilno izgleda....a npr kad neko kaze da mu je odvratno da gleda transrodne osobe jer su im eto odvratne to je onda sta?
znaci vi imate pravo da vam je nesto odvratno, drugi nemaju?
Ova tripuje da je elegantno popunjena, da ona UME TO DA NOSI, da joj lepo stoji, bolje da ljulja nego da zulja, jebes zenu bez oblina i da je bas seksi sto je malo jaca
Zena je naprava za transformaciju torte u salo
Ps iskreno msm da se jako samomrzi
I da njoj isto sad imputiras
U stvari je kravetina koju ne bih jebao da mi plati jer iako bih hteo jer sam ulego na bitkoin ne bih mogao iz tehnickih razloga i to vise komada
Ali dobro mozda I ja imputiram
Na osnovu prethodnih zivotnih saznanja
Sto je lose
Jebote polomi kamilu zamisli da sedne na lika nekog jadnog bukvalno kao piton da ga gusi i lomi rebra. I ona posle glasa i forsira spiku kako muskarac treba da sedi sa skupljenim nogama pa ajde ti djembela rasiri noge hahahaha
sve debele zene su iz jednog komada ko spomenici neki
Treba da sedite normalno
Zna se sta je dzibersko sedenje
Mada meni licno ne smeta
Neka sedi kako ko hoce
Ili moze
Ja mrzim sebe? Hahaha ok
Pa normalno je sa rasirenim nogama to i jeste poenta
Citaj ps
Citaj sta sam napisala
Mozda nisam bila dovoljno jasna
Ali to nikako nisi mogao zakljuciti
Klasicno sovinisticko spinovanje
A ona se samomrzi? Zato se deblja jer mrzi sebe jel?
Jbg kad nemas zarez nisam ja kriv vi ocete da vam neko cita misli to je neko pravilo 76 ili 42
Ako mozes molim te neku sliku normalnog sedenja da okacis to bi pomoglo u diskusiji da ne objasnjavamo em je preopsirno em se mozda lose razumemo
Pa ona
Nisam srela debelu zenu u svom zivotu
Generalno debelu osobu
Bila musko, a zensko
A da nije zesce istripovana oko debljine
I da ne prikriva te komplekse tako nekim bednim floskulama
e a onaj video sto sam kacio o menspredingu, i sad kao njih tri ce da menspredinguju nedelju dana da vide muskarci kako je to...i onda onako ziljave dodju pa legnu preko dva sedista i ne daju ljudima da sednu ili neprirodno rasire noge kolko god da mogu.....cekaj dal je iko ikad video nekog lika da tako sedi? i ako sedi kazes mu aj skloni se malo da sednem i ja debilu
Ima Pezos koliko hoces
Samo vrv ne obracas paznju
Elem preko fona sam
Tako da ne mogu
Oduzima energije I vremena
znaci muskarac moze da sedi raskrecenih nogu (iako zapravo niko ne sedi bas tako karikirate mnogo), al u svoja 4 zida jer vam to jako debilno izgleda....a npr kad neko kaze da mu je odvratno da gleda transrodne osobe jer su im eto odvratne to je onda sta?
znaci vi imate pravo da vam je nesto odvratno, drugi nemaju?
Inace to sirenje tako rade muskarci dziberi I babe neke
Tako iritira ukoliko moras da budes u neposrednoj blizini